Rămâi conectat

Actualitate

MÂINE: Echipele mobile de vaccinare anti-COVID vor merge în comunele Berghin și Pianu. În ce localități sunt așteptate VINERI

Ziarul Unirea

Publicat

în

Echipele mobile de vaccinare anti-COVID își vor continua deplasarea în județul nostru, următoarea localitate vizată fiind comunele Berghin și Pianu.

„Mâine echipele mobile de vaccinare se vor deplasa in comuna Berghin la ora 09 la Căminul Cultural și in comuna Pianu la Sala de sport din Pianu de Sus la ora 08 pentru cei interesați sa realizeze materiale de presa. Vineri echipele se vor deplasa la Dostat și Bucium, se va transmite mâine update. Va mulțumesc.”, a transmis Alexandru Sinea, directorul DSP Alba.

Reamintim că, astăzi, la Pianu de Jos, în mai puțin de două ore au fost vaccinate 40 de persoane, un număr impresionant pentru un timp așa scurt.

„Mulțumiri colegilor și primarului pentru eforturi. Continuăm!”, a transmis drectorul DSP Alba, Alexandru Sinea.

Primariilor din zone greu accesibile ale județului Alba li s-a solicitat de către Direcția de Sănătate Publică Alba să întocmească liste cu persoanele care doresc vaccinarea împotriva noului tip de coronavirus, listele fiind necesare în vederea organizării procesului de vaccinare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger

Ioana Neag

Publicat

în

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger Primăvara se lasă așteptată, conform specialiștilor de la Administrația Națională de Meteorologie. Se anunță ploi, vânt, vreme extrem de rece pentru această perioadă, ger și ninsori la altitudini mai mari de 1.500 de metri. Specialiștii de la Administrația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea