Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Mai multe drumuri din Ciuruleasa vor fi modernizate: Undă verde de la APM Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mai multe drumuri din Ciuruleasa vor fi modernizate: Undă verde de la APM Alba

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a dat undă verde pentru modernizarea mai multor drumuri din comuna Ciuruleasa.

Drumurile vizate sunt Drumul Comunal 269 Morărești, Drumul Comunal 158 Boglești, Drumul Vicinal Ciorăști și Drumul Comunal 156 Bodrești.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În prezent, circulația pe aceste drumuri se face greoi, din cauza infrastructurii precare, pe unele dintre acestea fiind aproape inexistentă.

Administrația locală din comuna Ciuruleasa consideră oportun ca prin investiția de față, ce are ca element principal modernizarea unor drumuri de interes local, să maximizeze impactul pozitiv al lucrării prin crearea unor rute alternative bazate pe un sistem rutier cu îmbrăcăminte de tip mixtură asfaltică.

Lucrările de modernizare se vor executa pe traseul existent al drumurilor și presupun:

• lucări la drum- modernizare sistem rutier, acostamente, îmbunatațirea scurgerii apelor prin amenajarea rigolelor, podețelor laterale la accese, podețelor
dalate;
• lucrările de consolidare maluri;
• siguranța circulației-semnalizare verticală și orizontală;

Intervenția urgentă cu lucrări de modernizare executate la nivelul sistemului rutier este oportună și necesară, aflându-se în primele poziții pe lista de priorități ale comunei. Lucrările de drum constau în modernizarea structurii rutiere existente, asigurarea scurgerii apelor, înlocuirea podețelor neconforme, amenajarea unor platforme de încrucișare, amenajarea intersecțiilor cu drumurile laterale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit luni seara, la Aiud, în subsolul unui bloc de pe strada Ecaterina Varga. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: VIDEO INCENDIU la un stâlp de electricitate de pe strada Lucian Blaga din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea