Ziarul Unirea
 

Mai mare rușinea! Un bărbat în toată firea, din Alba, a intrat în casa unei vârstnice de 90 de ani și a violat-o

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş l-au reţinut pe un bărbat din comuna Pianu, bănuit de comiterea unor infracţiuni de violare de domiciliu şi viol. Bărbatul ar fi intrat în locuinţa unei vârstnice din comună şi, folosindu-se de violenţă, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu aceasta. 

La data de 01 august 2018, poliţiştii Postului de Poliţie Pianu au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie de 90 de ani, din comuna Pianu, ar fi fost victima unei infracțiuni de viol.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că, în seara zilei de 31 iulie 2018, în jurul orei 23.00, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Pianu, ar fi pătruns, fără drept, în locuinţa unei vârstnice din comună şi, folosindu-se de violenţă, ar fi  întreținut raporturi sexuale cu aceasta.

Victima a fost supusă examinării medico – legale care a confirmat faptele de agresiune.

Faţă de persoana bănuită de comiterea faptelor a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violare de domiciliu şi viol, iar în cursul zilei de azi, 2 august, va fi prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

coco 3 august 2018 at 14:52

Juganit !!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...