// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Mai mare rușinea! Un bărbat în toată firea, din Alba, a intrat în casa unei vârstnice de 90 de ani și a violat-o

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş l-au reţinut pe un bărbat din comuna Pianu, bănuit de comiterea unor infracţiuni de violare de domiciliu şi viol. Bărbatul ar fi intrat în locuinţa unei vârstnice din comună şi, folosindu-se de violenţă, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu aceasta. 

La data de 01 august 2018, poliţiştii Postului de Poliţie Pianu au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie de 90 de ani, din comuna Pianu, ar fi fost victima unei infracțiuni de viol.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că, în seara zilei de 31 iulie 2018, în jurul orei 23.00, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Pianu, ar fi pătruns, fără drept, în locuinţa unei vârstnice din comună şi, folosindu-se de violenţă, ar fi  întreținut raporturi sexuale cu aceasta.

Victima a fost supusă examinării medico – legale care a confirmat faptele de agresiune.

Faţă de persoana bănuită de comiterea faptelor a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violare de domiciliu şi viol, iar în cursul zilei de azi, 2 august, va fi prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Mai mare rușinea! Un bărbat în toată firea, din Alba, a intrat în casa unei vârstnice de 90 de ani și a violat-o

  1. coco 03.08.2018 la 14:52

    Juganit !!!!