Magazinul Lidl de pe strada Transilvaniei din Aiud, închis în zilele de 12 și 13 septembrie pentru modernizare

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Lidl își propune să îmbunătățească permanent experiențele clienților în timpul cumpărăturilor, astfel că va investi în reamenajarea magazinului Lidl din Aiud, situat pe Strada Transilvaniei, Nr. 99 – 101 – 103. Acesta va fi închis în zilele de 12 și 13 septembrie, urmând a se redeschide în data de 14 septembrie 2017.

”Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb și negru, pentru o lizibilitate sporită.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În plus, pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale”, transmit reprezentanții Lidl.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

De la redeschiderea de joi, 14 septembrie, și până duminică, 17 septembrie, magazinul Lidl de pe Strada Transilvaniei, Nr. 99 – 101 – 103, îi va aștepta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri. (A.M.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419