Rămâi conectat

Curier Județean

Maestrul bucătar Horia Vîrlan vine, JOI, la Dabo Doner în Alba Mall, să vorbească despre gastronomie și calitățile donerului. A fost reprogramată întâlnirea cu publicul albaiulian

Ziarul Unirea

Publicat

în

Întâlnirea publicului albaiulian cu maestrul bucătar Horia Vîrlan – vedeta de la emisiunea TV ”Cireașa de pe tort”, programată inițial pentru data de 3 octombrie și anulată din cauza unui mic incident în bucătăria Dabo Doner, a fost reprogramată pentru ziua de joi, 26 octombrie.

Astfel, împătimiții emisiunii și toți cei care vor să-l vadă și să afle secrete din bucătărie de la simpaticul Horia, sunt așteptați, cu începere de la ora 14.00, la Dabo Donerul din centrul comercial Alba Mall.

Potrivit organizatorilor, în cadrul evenimentului maestrul va vorbi despre gastronomie, în general, dar și despre calitățile donerului.

Îndrăgitul bucătar se află într-un turneu național menit să promoveze calitatea produselor Dabo Doner, iar joi va poposi, pentru două ore, la fast-food-ul din Alba Mall.

Horia Vîrlan este absolvent al cursurilor de artă culinară de la Cleveland Community College din SUA și are o diplomă de „Maestru în Arta Culinara”. Activitatea profesională din Marea Britanie, SUA şi Ungaria, precum şi cursurile de specialitate pe care le-a urmat, atât în ţară, cât şi în străinatate, i-au adus succesul, transformându-l într-unul dintre cei mai apreciaţi maeştri bucătari. Horia Vîrlan şi-a atras simpatia publicului și în emisiunea „Cireaşa de pe Tort”.

Reamintim că demonstrația culinară cu chef Horia din 3 octombrie a fost amânată, după ce în timpul pregătirilor, în bucătăria Dabo Doner din Alba Mall a luat foc un aparat de gătit (friteuză) și a existat o degajare semnificativă de fum.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Întreținerea anvelopelor de vară: Când și cum să le înlocuiești pentru siguranța ta

Bera Larisa

Publicat

în

Întreținerea anvelopelor de vară: Când și cum să le înlocuiești pentru siguranța ta Anvelopele sunt unele dintre cele mai importante elemente de siguranță ale mașinii. Totuși, fiind confecționate din cauciuc, acestea se uzează în timp și necesită înlocuire după o anumită perioadă. Află la câți kilometri ar trebui schimbate anvelopele de vară și în ce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea