Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Lucrările la noua creșă din Alba Iulia pe ultima sută de metri

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cresa-copiiNoua creșă din Alba Iulia, amplasată pe strada Alexandru cel Bun, în fosta clădire a Centrului de Dializă, ar putea fi dată în folosință în a doua jumătate a lunii ianuarie 2014.

Potrivit reprezentanților administrației locale imobilul a fost complet reabilitat şi structurat conform normelor în vigoare. La această dată amenajările interioare și exterioare sunt finalizate în mare parte și urmează mobilarea încăperilor, bucătăriei și dotarea cu electrocasnice.

Creşa are o o suprafaţă utilă de 742,9 mp și o capacitate estimată de găzduire pentru 60 de copii. În următoarea perioadă se vor face toate demersurile necesare pentru asigurarea personalului  care va deservi unitatea. Se vor scoate la concurs 20 de funcții contractuale, respectiv un administrator, 8 posturi de educator puericultor (în funcţie de nr. de grupe), 8 posturi de îngrijitor (în funcţie de nr. de grupe), 2 posturi de bucătar şi un post de asistent medical.

Valoarea investiţiei este de 1.240.000 de  lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea