Rămâi conectat

Ştirea zilei

Lucrări de reparații la Grădinița Oarda de Jos: Licitația în valoare de peste 130.000 lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lucrări de reparații la Grădinița Oarda de Jos: Licitația în valoare de peste 130.000 lei, lansată în SEAP

Primăria municipiului Alba Iulia a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru lucrări de reparații la Grădinița Oarda de Jos. Valoarea totală estimată a investiției este de 135.000 lei, fără TVA.

Lucrările necesare a fi executate sunt menționate în antemăsurătorile anexate prezentului caiet de sarcini și cuprind următoarele categorii de lucrări:

La nivelul invelitorii (320mp), întrucât țigla prezintă crăpături, nu mai prezintă o suprafața etanșa si este posibil să-și fi depășit durata de exploatare dată în fișa tehnică.

Se solicită efectuarea acestor lucrări intrucat țiglele cu crăpături in adâncime si forma deplanata a invelitorii au facilitat infiltrația apei din precipitații , afectând tavanul si pereții (zugrăveli – 130 mp) din interiorul unei săli de clasa.Tot la nivelul acoperișului se vor inlocui jgheaburile (55 m) , burlanele (30 m) si streasina (60 mp) , o parte din elementele de șarpanta care sunt degradate (popi,căpriori).

La nivelul fațadei se va executa un termosistem de 10 cm (EPS80 ) pentru sporirea confortului termic . Având in vedere cele prezentate mai sus propunem efectuarea acestor lucrări pentru desfasurarea in bune condiții a sistemului educational.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești O fetiță de doar 3 ani a fost grav rănită joi după-masa, după ce a căzut de etajul unei locații de cazare din satul Călugărești, comuna Avram Iancu. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea