Rămâi conectat

Sport

Lucian Codea și Daria Fernandes – noile speranțe ale tenisului cugirean

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cugirul pare să ofere o nouă speranţă locală, după succesele obținute de Borza şi Andriuc care au reuşit să se impună la nivel naţional şi internaţional. Este vorba de Lucian Codea, în vârstă de 8 ani, care şi-a dovedit potenţialul în cadrul unei compeţiţii naţionale care a avut loc recent la Sibiu- “Cupa Pamira”.

Tânărul talent a intrat în copetiţie alături de 32 de jucători la o categorie superioară vâstei sale, categoria 10-12 ani. Organizată în sistem eliminatoriu, competiţia l-a adus pe Lucian faţă în faţă cu patru jucători, împotriva cărora a obţinut şase victorii şi trei înfrângeri, clasându-se astfel pe locul al II-lea.

Băiatul se pregăteşte sub îndrumarea antrenorului, Hârceagă Gheorghe, care spune despre Lucian că este o speranţă a tenisului cugirean, după cei doi campioni internaţionali, Borza şi Andriuc.

Este de trei ani la tenis, timp în care a făcut zilnic două antrenamente pe zi de câte două ore. Dovedeşte o pasiune şi o seriozitate de excepţie ceea ce ne face să avem speranţe în ceea ce priveşte traseul său sportiv” a declarat antrenorul său.

În aceeaşi competiţie s-a remarcat o altă speranţă cugireană, Fernandes Daria care, dintr-un număr de 8 concurente, a reuşit să se claseze pe locul trei la categoria 12 ani, feminin.

Cele două tinere talente activează în cadrul Asociaţiei Clubul Sportiv de Tenis Alba-Cugir, înfinţat anul trecut.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea