Rămâi conectat

Curier Județean

LPS Sebeş s-a clasat pe locul secund la fotbal, faza judeţeană a ONSS

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024


LPS Sebeş (antrenor Petru Moga) a avut în întrecere un lot format din 8 jucători, dintre care 4 cu doi ani mai tineri decât adversarii şi a ocupat locul secund, după ce a fost învinsă în ultimul act de CS Zlatna, scor 6-2.
Rezultatele formaţiei din Sebeş au fost 3-1 cu Ocna Mureş, 2-2 (3-2 după executarea loviturilor de departajare, au marcat Opincariu, Berki şi Chişbac) cu Abrud, respectiv înfrângerea din finala turneului. Efectivul LPS a fost compus din Alexandru Opincariu, Denis Hada, Andreas Berki – toţi clasa a 2-a, Andrei Ciortan – clasa a 3-a, Raul Chişbac, Dan Greapcă, Raul Mosiu, Alexandru Ancuţa – toţi clasa a 4-a. „Pot să-i remarc pe Opincariu, un jucător de perspectivă cu reale calităţi, pentru practicarea sportului de performanţă respectiv Chişbac. Acesta, un fotbalist cu o tehnică foarte bună şi o deosebită capacitate de efort a înscris 6 goluri (5 din acţiune) şi din punctul meu de vedere a fost jucătorul turneului„, s-a dovedit prof Petru Moga (antrenor LPS Sebeş). (H.D.M.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea