Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș – Gloria Tăuții Măgherăuș, în optimile de finală la Under 17

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce a câștigat Seria 8, echipa LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș va întâni vineri, 5 aprilie, la ora 14.00, pe propriul teren, în „Arini”, pe Gloria Tăuții Măgherăuș, în optimile de finală ale competiției juvenile Under 17 (jucători din anul 2006 și mai tineri) organizate de FRF.

Oponenta grupării pregătite de Doru Oancea vine din județul Maramureș și a încheiat pe locul secund în Seria 9, cu 41 de puncte (6 victorii și 4 eșecuri în play-off), cu unul mai puțin decât LPS Satu Mare. Gruparea din Alba a disputat 20 de partide în acest sezon (10 în sezonul regular și 10 în play-off), înregistrând 14 victorii, 4 remize și două eșecuri, câștigând Seria 9 cu 9 puncte avans față de ACB Ineu.

În etapa eliminatorie s-au calificat cele 9 câștigătoare de grupe plus cele mai bune 7 locuri doi. Urmează sferturile de finală (9 mai), semifinalele (13 mai) și finala (19 mai).

Anul trecut, dar la Under 19, LPS Sebeș a fost de asemenea calificată în optimile de finală, elevii antrenorului Cosmin Groza pierzând în deplasare, 1-2 (1-0), cu Unirea Bascov, viitoarea campioană.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CIL Blaj, campioană cu 6 etape înaintea finalului în Liga 4! Echipa din „Mica Romă”, victorie 3-1 în derby-ul cu CS Ocna Mureș

Dan HENEGAR

Publicat

în

FOTO: CIL Blaj, campioană cu 6 etape înaintea finalului în Liga 4! | Echipa din „Mica Romă”, victorie 3-1 în derby-ul cu CS Ocna Mureș *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0): Ciugudean (15), Tomuța (28), Mihu (90+2)/ Val. Drăgan (49, penalty). Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei a 24-a și a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea