Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE: Lovit şi tâlhărit în timp ce se afla pe o bancă într-un parc din centrul Alba Iuliei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Luni, 9 iulie la orele 23.40, un tânăr a sunat la 112 sesizând faptul că un necunoscut l-a lovit şi i-a sustras din buzunar suma de 200 de lei, în timp ce se afla pe o bancă, într-un parc din centrul municipiului Alba Iulia.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au început imediat verificările, iar la scurt timp a fost identificat şi reţinut  B.G.P.  de 26 de ani din Alba Iulia, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie comisă asupra lui I.P., faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 211 alineatul 1, alineatul 2 litera c din Codul penal.

În cursul zilei de azi, 10 iulie, faţă de B.G.P, poliţia a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca făptuitorul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Alba.

UPDATE: Parchetul şi-a însuşit propunerea iar  B.G.P. a fost prezentat Instanţei de Judecată care a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivǎ pentru o perioadǎ de 29 de zile, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Câți urși vor putea fi împușcați fără autorizație, pe județe: A fost adoptată Legea prin care pot fi împuşcaţi 481 de urşi anual

Ziarul Unirea

Publicat

în

Câți urși vor putea fi împușcați fără autorizație, pe județe: A fost adoptată Legea prin care pot fi împuşcaţi 481 de urşi anual Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, marţi, 23 iulie 2024, decretul legat de promulgarea legii privind combaterea atacurilor urşilor bruni. Legea a fost adoptată în regim de urgenţă, săptămâna trecută, de deputaţi, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea