Rămâi conectat

Curier Județean

Locuri de muncă vacante în ţară şi în judeţul Alba. Vezi lista ANOFM

Dragoş Suciu

Publicat

în

Peste 12.600 de locuri de muncă sunt disponibile, la nivel naţional pentru persoanele cu studii medii şi superioare, în perioada 30 mai – 5 iunie, cele mai multe fiind în Bucureşti şi în judeţele Cluj, Constanţa, Iaşi, Timiş, Hunedoara, Călăraşi, Satu Mare şi Argeş, informează Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM). În judeţul Alba sunt disponibile 56 locuri de muncă dintre care locuri vacante sunt 148.

În judeţul Alba cele mai multe posturi disponibile sunt cele de agenţi de vânzări (33 locuri) cu un contract de muncă pe perioadă nedeterminată şi normă întreagă. Alte 29 de posturi tot pe o perioadă nedeterminată şi cu normă întreagă sunt oferite pentru ocupaţia de operator la maşini-unelte cu comandă numerică. Alte angajări se fac pentru confecţioneri articole din piele şi înlocuitori (9), inginer de producţie (2), femeie de serviciu (2), dar sunt disponibile şi posturi de secretară, muncitori necalificaţi, patiser strungar şi altele.

La nivel naţional cele mai multe posturi vacante sunt în Bucureşti (920) şi în judeţele Cluj (2.440), Constanţa (888), Iaşi (641), Timiş (610), Hunedoara (502), Călăraşi (442), Satu Mare (425), Argeş (416) şi Arad (391) şi pot fi văzute aici.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea