Rămâi conectat

Curier Județean

Locuri de muncă în străinătate pentru români – Norvegia angajează 40 de ghizi turistici

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

locuri de munca vacante1Firma norvegiană Voss OG Fiordane Guideservice AS angajează, prin rețeaua EURES, 40 de posturi de ghizi turistici. Compania se afla în Voss, un orășel situat la o jumătate de oră Est de Bergen și oferă servicii în regiunea fiordurilor din vestul Norvegiei, respectiv ghidarea pasagerilor de croazieră în excursii la mal.

Aplicanții pentru aceste job-uri trebuie să dovedească interes pentru cultura, istoria și geografia norvegiană și să cunoască limba engleză la nivel C1-C2 plus cel puțin 2 dintre limbile franceză, germană, spaniolă, italiană sau rusă la nivel B2-C2. Candidații selectați trebuie să participe la programul de instruire on-line înainte de sosirea în Norvegia și la un curs în Norvegia la sfârșitul lunii aprilie/ începutul lunii mai. Candidații cu studii superioare (cel puțin 1 an) au prioritate.

Salariul oferit este de aproximativ 23 de euro brut/oră. Angajatorul ajută la găsirea unui loc de cazare contra cost (aproximativ 400 de euro/lună) în apartamente comune (se plătește energia electrică). Trebuie plătit înainte un depozit de aproximativ 250 de euro pentru prima lună de chirie.

Contractul se încheie pentru perioada verii (1 mai – 15 septembrie), full-time/ part-time și începe în aprilie/mai 2014.

Cei care doresc să aplice pentru aceste posturi trebuie să trimită, până la data de 6 ianuarie 2014: scrisoare de intenție și CV Europass (inclusiv grila de auto-evaluare limbi străine), explicând modul în care au învățat limbile străine menționate, la adresa de e-mail: [email protected]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Salvatorii voluntari din Alba, concurs de testare a abilităților practice și în echipă. Echipele câștigătoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Salvatorii voluntari din Alba, concurs de testare a abilităților practice și în echipă. Echipele câștigătoare Salvatorii voluntari din județul Alba s-au întrecut ca în fiecare an, într-un concurs care testează abilitățile practice și munca în echipa a acestor oameni care își dedică timpul liber în folosul comunității! Citește și: FOTO: Doi pompieri de la ISU […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea