Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

LOCURI DE MUNCĂ în străinătate, la data de 23 martie 2015. Oferta din Germania, Spania, Norvegia, Belgia, Bulgaria, Marea Britanie şi Suedia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

locuri de munca in strainatateCei care doresc să lucreze în străinătate pot opta pentru una dintre ofertele Eures, ce însumează peste 250 de locuri de muncă în  Germania, Spania, Norvegia, Belgia, Bulgaria,Cehia, Marea Britanie şi Suedia.  Cele mai multe locuri de muncă oferite sunt pe posturile de lăcătuş matriter, mecatronist în Bulgaria, asistent medical în Germania, şlefuitor, pilitor,croitoreasa, în Cehia, lucrător finisor construcţii, dulgher, mecanic şi vopsitor auto în Suedia.

În Belgia se caută asamblor profile ferestre si usi – 5 posturi. Cerinţe: experienta intre 2- 5 ani; permis de conducere; masina; limba franceza/engleza- bineSe transmite CV limba engleza la urmatoarea adresa de email: [email protected] . De mentionat in titlul/ subiectul email-ului: „Assembler of window/door screens”. Doar persoanele selectate vor fi contactate. Data limită a ofertei 31 martie 2015.

Tot in Belgia se caută inginer software proces automatizare, dezvoltator .NET Software- Inginer proiect IT, analist functional, operator cabina de vopsit cu pulverizare automata, sofer camion (produse congelate), asamblor- jaluzele pe profile de aluminiu, mecanic autobuz, asamblor profile ferestre si usi, vopsitor (cu pistol de vopsit).

În Germania sunt 50 de posturi libere de asistenţi medicali. Cerinţe: Diploma de absolvire scoala postliceala/universitara de asistenti medicail acreditata. Nivel de pregatire: cu si fara experienta. Motivatie de a invata limba germana. Mod de aplicare:Se transmite C.V-ul in limba romana, diploma de absolvire, certificate de conformitate/recomandare la adresa de e-mail [email protected] Data limita a ofertei 10.07.2015.

În Germania se cauta si bucatar, ospatar. În Marea Britanie – inginer software, administrator sistem informatic de stocare, dezvoltator software PHP/MySQL/JS, asistent medical generalist, infirmier. În Norvegia:  bucatar preparate indiene, asistent panificatie/personal curatenie, mecanic motociclete. În Republica Cehă: slefuitori,pilitori, sculer, croitoreasa, fierar.

În Spania: operator in industria artei grafice la masini de etichetare (cu adeziv). În Suedia: lucratori finisori in constructii, dulgheri, vopsitori auto, mecanic auto, femei de serviciu.

OFERTA COMPLETĂ transmisă de AJOFM Alba – click AICI. Detalii se găsesc la: adresa http://eures.anofm.ro/ sau la sediul AJOFM Alba – biroul EURES, tel. 0372.718671


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sute de persoane și mașini verificate de polițiștii și jandarmii din Alba, în două zile: Amenzi de peste 93.000 de lei și 16 permise reținute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sute de persoane și mașini verificate de polițiștii și jandarmii din Alba, în două zile: Amenzi de peste 93.000 de lei și 16 permise reținute În perioada 26-27 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea