Rămâi conectat

Curier Județean

Locuitorii Șeușa, Ciugud și Limba, fără apă potabilă sâmbătă: AVARIE la conducta de alimentare cu apă a comunei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Locuitorii Șeușa, Ciugud și Limba, fără apă potabilă sâmbătă: AVARIE la conducta de alimentare cu apă a comunei

Locuitorii Șeușa, Ciugud și Limba au rămas fără apă potabilă sâmbătă, în urma unei avarii la conducta de alimentare cu apă a comunei.

Citește și: DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru intervalul 24.06-30.06.2024 și suplimentar pentru perioada 20.06.2024

SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Alba Iulia informează consumatorii că în data de 15.06.2024, furnizarea apei potabile va fi întreruptă în localitățile Șeușa, Ciugud și Limba, din cauza unei avarii a conductei de alimentare cu apa potabila. Estimăm durata întreruperii la cca 5 ore.

”La reluarea furnizării, este posibil să apară depășiri ale parametrului turbiditate, în acest caz rugăm clienții să utilizeze apa numai în scopuri menajere. Eventualele perturbații și zonele în care apar acestea trebuie semnalate imediat la numărul de telefon: 0258810521, 0258810463, în vederea intervenției.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru orice disconfort creat”, au transmis reprezentanții APA CTTA Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 22-23 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 22-23 iunie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 22-23 iunie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Anumite remorci și rulote pot fi tractate de către șoferii care dețin permis categoria B: Ce prevede […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea