Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Locuințe de serviciu pentru specialiștii din sănătate, în comuna Bucerdea Grânoasă: A doua licitație, de aproximativ 1.800.000 lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Locuințe de serviciu pentru specialiștii din sănătate, în comuna Bucerdea Grânoasă: A doua licitație, de aproximativ 1.800.000 lei, lansată în SEAP

Primăria comunei Bucerdea Grânoasă a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru lucrări de construcții în cadrul proiectului „Construirea unei locuințe de serviciu pentru specialiștii din sănătate în comuna Bucerdea Grânoasă”. Valoarea totală estimată a contractului este de 1.801.405.57 de lei, fără TVA.

Citește și: Locuințe de serviciu pentru specialiștii din sănătate, în comuna Bucerdea Grânoasă: Licitația de aproape 2 MILIOANE de lei, lansată în SEAP

În prezent, Comuna Bucerdea Grânoasă, cu un număr de aproximativ 2.235 locuitori, nu beneficiază de suficiente facilităţi pentru prestarea serviciilor de sănătate.

Se propune proiectarea unei locuințe de serviciu pentru specialiștii din sănătate cu regim de înălțime Sp + P care să adăpostească următoarele spații: 6 dormitoare, 2 bucătării, 2 living – uri, 2 dressing – uri, 2 holuri acces, 2 holuri circulație, 4 băi, 2 pivnițe și 2 terase acoperite.

Prin implementarea proiectului se urmăreşte construirea unui clădiri cu destinaţie de spaţii de locuinţă pentru specialiştii din sănătate care îşi exercită profesia în comună, însă, domiciliază în altă localitate. Clădirea care se propune a fi construită va fi o clădire nZEB (near Zero emission building), pentru a asigura costuri de locuire reduse şi pentru a proteja mediul înconjurător.

Terenul studiat, în suprafaţa totală de 2.366,00 mp se află amplasat în intravilanul comunei Bucerdea Grânoasă, sat Bucerdea Grânoasă.

Structura construcţiei propuse va fi realizată astfel: fundaţii continue din beton armat, placă pe sol din beton armat, zidărie de cărămidă GVP 30 cm grosime, planşeu din beton armat peste parter termoizolant cu vată minerală de 35 cm.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Silviu Ponoran continuă “MIRACOLUL ZLĂTNEAN” făcând Zlatna un oraș frumos, modern, european

Unirea Ziarul

Publicat

în

Silviu Ponoran continuă “MIRACOLUL ZLĂTNEAN” făcând Zlatna un oraș frumos, modern, european Primarul Silviu Ponoran are acum în lucru la Primăria Zlatna 31(treizeci și unu!) de proiecte care continuă transformările spectaculose ale orașului și creșterea calității vieții. În Zlatna au început deja să se mute familii din țară și străinătate. Din ce în ce mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea