Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

LOCKDOWN, cerut de un medic din România: „Dacă o mai lălăim, ne scufundăm de tot”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
LOCKDOWN, cerut de un medic din România: „Dacă o mai lălăim, ne scufundăm de tot”

Vasile Rădulescu, medic din București, a transmis în cursul zilei de miercuri, prin intermediul paginii de socializare, că autoritățile ar trebui să impună cât mai repede lockdown pentru toată lumea, inclusiv pentru vaccinați, avertizând că cele 331 de decese anunțate „nu reprezintă decât o mică parte din ce poate fi în perioada următoare”.

„Să pronunţe cineva dintre oficiali, mai repede aşa, cuvântul magic LOCKDOWN. Pentru toată lumea. Inclusiv pentru vaccinaţi. Pentru că dacă o mai lălăim, ne scufundăm de tot. Ştiu sigur că vaccinaţii nu se vor supăra, pentru că de, cei mai mulţi dintre ei au priceput în ce suntem, au suficientă empatie. De ce lockdown şi pentru ei? Pentru că nu avem timp să mai cernem între X şi Y. Presiunea e prea mare”, a scris medicul Vasile Rădulescu pe pagina sa de Facebook, unde este urmărit de 77.000 de oameni.

Medicul susține că „la noi va merge doar cu măsuri dintre cele mai dure”.

„Îmi pare rău să tot zic asta. Doar că 331 de decese nu reprezintă decât o mică parte din ce poate fi în perioada următoare”, a mai scris medicul.

Bilanțul de miercuri privind evoluția COVID a marcat o nouă zi neagră. Autoritățile au anunțat un număr fără precedent de decese – 331. Au fost confirmate, totodată, 14.744 de cazuri noi de persoane infectate, în vreme ce numărul pacienților de la ATI a crescut la 1.513.

Tot miercuri, autoritățile au anunțat că starea de alertă va fi prelungită pentru încă 30 de zile, începând de duminică, 10 octombrie. La nivel de măsuri sanitare și restricții dictate de pandemie nu se schimbă nimic față de ultima modificare, operată în luna septembrie.

În schimb, purtarea măștii de protecție a redevenit obligatorie pe stradă în localitățile unde rata de infectare este mai mare de 6 la mie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea