Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Ultimul apel de seară al Promoției 2023, la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” Alba Iulia: Momente emoționante pentru absolvenții claselor a XII-a

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

LIVE VIDEO| Ultimul apel de seară al Promoției 2023, la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” Alba Iulia: Momente emoționante pentru absolvenții claselor a XII-a

Conform tradiției, miercuri 14 iunie 2023, de la ora 21:00, la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” Alba Iulia se desfășoară ultimul apel al Promoției 2023.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Premergător festivității de încheiere a anului școlar 2022 – 2023, miercuri seara, începând cu ora 21.00, are loc ultimul apel de seară al Promoției 2023. Acesta este un moment deosebit de emoționant pentru absolvenți, care își iau rămas bun de la cei patru ani de liceu, de la colegi, cadre didactice și militare.

Joi, 15 iunie 2023, începând cu ora 9:00, va avea loc festivitatea de absolvire a studiilor liceale de către absolvenții claselor a XII-a și de încheiere a anului școlar 2022 – 2023.

În cadrul festivității vor fi incluse momente specifice, cum ar fi acordarea premiilor de onoare, predarea-primirea cheii generațiilor și dezvelirea tabloului promoției 72, promoție ce poartă denumirea onorifică ,,General Constantin Christescu – 100”.

Împreună cu cei aproape 500 de elevi din toți anii de învățământ, la această activitate vor participa părinți, rude și prieteni, reprezentanți ai eșaloanelor superioare, ai administrației locale și județene și ai Inspectoratului Școlar Județean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Momentul IMPACTULUI dintre cele două mașini din accidentul de la Alba Iulia, surpins de o cameră de bord

Ziarul Unirea

Publicat

în

Momentul IMPACTULUI dintre cele două mașini din accidentul de la Alba Iulia, surpins de o cameră de bord Accidentul de miercuri seara, petrecut în Alba Iulia, a fost filmat cu o cameră de bord de un alt participant la trafic. Impactul dintre cele două mașini a dus la rănirea a trei persoane, 2 adulți și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea