Rămâi conectat

Curier Județean

LIVE VIDEO: Transylvania Awards 2018, la Muzeul Principia și la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia – Un eveniment care pune în centrul atenției tot ceea ce înseamnă o afacere de succes

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Muzeul Principia și la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, au debutat, joi, conferințele din cadrul Transylvania Awards 2018, primul eveniment care aduce laolaltă cele mai importante companii, camere de comerț, investitori naționali și internaționali, cele mai promițătoare startup-uri, primari și city manageri din toată regiunea.


Transylvania Awards 2018 pune în centrul atenției tot ceea ce înseamnă o afacere de succes – de la eșec la speranțe false, la succes și momente inspirate.

Evenimentul este împărțit în 3 capitole: Invest in Transylvania, Start-ups in Transylvania și Cities & People, ale căror conferințe și workshop-uri se vor desfășura în paralel, însă cu evenimente de networking și workshop-uri în comun. Timp de două zile (6-7 septembrie), vor avea loc prezentări, workshopuri, întâlniri 1:1, toate gândite să inspire și să motiveze participanții să dezvolte companii puternice, o regiune mai prosperă și un viitor demn de istoria locului.


”Cu sprijinul Primăriei orașului – Partener principal al evenimentului – evenimentul se va desfășura în locul unde s-a înfăptuit Marea Unire, la 1 Decembrie 1918. Cetatea Alba Carolina are o însemnătate deosebită pentru oraș fiind practic emblema acestuia. Alba Iulia este de altfel și campioana ”orașelor inteligente” din România și este fruntașă la atragerea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunității. „Ne vom întâlni deci cu oameni smart – parte dintr-o comunitate smart.

(…) Vor fi două zile în care oameni cu viziune vin pentru prima dată împreună, pentru a crea idei noi, companii noi, joburi noi. Proiecte care pot mișca o regiune, proiecte care pot mișca România. Se va discuta despre ce soluții se găsesc pentru dezvoltarea regiunii, a României în viitor.

În economia globalizată și digitalizată inovația tehnologică este o sursă de creștere economică și de stabilitate. Avem nevoie pe lângă inovație, de investiții în infrastructură, de digitalizare și oameni. Economia merge cu viteză mare, și este orientată spre consum. Acest lucru trebuie schimbat. În ciuda faptului că forța de muncă rămâne o problemă majoră pentru angajatorii din România, companiile continuă să facă investiții. Toate entitățile prezente la conferință doresc să ajute în această direcție”, au declarat organizatorii evenimentului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea