LIVE VIDEO: Transylvania Awards 2018, la Muzeul Principia și la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia – Un eveniment care pune în centrul atenției tot ceea ce înseamnă o afacere de succes

La Muzeul Principia și la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, au debutat, joi, conferințele din cadrul Transylvania Awards 2018, primul eveniment care aduce laolaltă cele mai importante companii, camere de comerț, investitori naționali și internaționali, cele mai promițătoare startup-uri, primari și city manageri din toată regiunea.


Transylvania Awards 2018 pune în centrul atenției tot ceea ce înseamnă o afacere de succes – de la eșec la speranțe false, la succes și momente inspirate.

ELIT

Evenimentul este împărțit în 3 capitole: Invest in Transylvania, Start-ups in Transylvania și Cities & People, ale căror conferințe și workshop-uri se vor desfășura în paralel, însă cu evenimente de networking și workshop-uri în comun. Timp de două zile (6-7 septembrie), vor avea loc prezentări, workshopuri, întâlniri 1:1, toate gândite să inspire și să motiveze participanții să dezvolte companii puternice, o regiune mai prosperă și un viitor demn de istoria locului.


”Cu sprijinul Primăriei orașului – Partener principal al evenimentului – evenimentul se va desfășura în locul unde s-a înfăptuit Marea Unire, la 1 Decembrie 1918. Cetatea Alba Carolina are o însemnătate deosebită pentru oraș fiind practic emblema acestuia. Alba Iulia este de altfel și campioana ”orașelor inteligente” din România și este fruntașă la atragerea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunității. „Ne vom întâlni deci cu oameni smart – parte dintr-o comunitate smart.

(…) Vor fi două zile în care oameni cu viziune vin pentru prima dată împreună, pentru a crea idei noi, companii noi, joburi noi. Proiecte care pot mișca o regiune, proiecte care pot mișca România. Se va discuta despre ce soluții se găsesc pentru dezvoltarea regiunii, a României în viitor.

În economia globalizată și digitalizată inovația tehnologică este o sursă de creștere economică și de stabilitate. Avem nevoie pe lângă inovație, de investiții în infrastructură, de digitalizare și oameni. Economia merge cu viteză mare, și este orientată spre consum. Acest lucru trebuie schimbat. În ciuda faptului că forța de muncă rămâne o problemă majoră pentru angajatorii din România, companiile continuă să facă investiții. Toate entitățile prezente la conferință doresc să ajute în această direcție”, au declarat organizatorii evenimentului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...