LIVE VIDEO Ședință la Consiliul Local Sebeș: Discuții privind achiziționarea unui ”Autolaborator pentru analize de mediu”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Consilierii locali din Sebeș s-au întrunit, joi, în ședință ordinară, ce are loc în sala de festivități a Colegiului Național ”Lucian Blaga”.

Cel mai importat proiect care este supus la vot vizează achiziționarea unui „Autolaborator pentru analize de mediu”, pentru monitorizarea calității mediului înconjurător la nivelul municipiului Sebeș.

USR - Alegeri parlamentare 2020

UPDATE: Proiectul nu a trecut de votul consilierilor locali, fiind respins.

Ziarulunirea.ro  transmite live ședința:

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

?? 1 iunie 2018 at 9:44

Daca nu sunt in stare sa dea raspuns solicitarilor cetatenilor care solicita explicatii despre camioanele supraincarcate cu lemne, care acum se dovedesc a fi multe fara documente legale si care le strica casele si linistea ziua dar mai ales noaptea, sa credem ca se pot lua decizii majore ! Parca totusi,exista lege care cere institutiilor publice sa dea raspuns scris solicitarilor semnate de zeci de locuitori !

AVRAM IANCAu 2 iunie 2018 at 9:03

PENTRU DOMNUL PRIMAR DORIN NISTOR, CABINETUL JURIDIC, SECRETAR PRIMARIE SI O PARTE DINTRE CONSILIERII ALESI SA NE REPREZINTE INTERESELE SI NU ISI DORESC APLICAREA SI RESPECTARE LEGISLATIEI IN VIGOARE IN INTERESUL CETATEANULUI DIN MUNICIPIUL SEBES.

EXTRAS DIN REGULAMENTUL DE FUNCTIONARE A DIRECTIEI DE MEDIU AL PRIMARIEI MUNICIPIULUI BUCURESTI,

ATENTIE SUNT DOTATI SI CU AUTOLABORATOR IN VEDEREA MONITORIZARII CALITATII AERULUI.

OARE ACESTIA SUNT STAT IN STAT, NU FUNCTIONEAZA DUPA ACEIASI LEGISLATIE DESPRE CARE EU TOT FAC VORBIRE, IAR VOI TOTI CEI ENUMERATI MAI SUS O TOT INTOARCETI CA LA PLOIESTI.

intrebare; CAND AVETI DE GAND SA TERMINATI CU ACEASTA BATAIE DE JOC LA ADRESA NOASTRA?

PENTRU ASTA V-AM ALES, PENTRU ASTA LUATI BANI DIN BANII NOSTRI?

„Efectuează campanii de măsurări indicative ale calităţii aerului cu autolaboratorul din dotare, în vederea evaluării concentraţiilor de poluanţi atmosferici în
zone ale Municipiului Bucureşti (artere intens circulate, zone de expunere a populaţiei
sensibile, etc.) şi colaborează cu autorităţi în domeniul protecţiei calităţii aerului;
4. Sesizează, după caz, instituţiile/autorităţile abilitate de lege să aplice măsuri de protecţia mediului în urma determinării periodice a calităţii aerului şi a nivelului de zgomot cu echipamentele din dotare;

Comentariile sunt oprite