Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Performerii sportivi și antrenorii anului 2021: Pasiunea sportivilor și truda antrenorilor, premiate la Consiliul Județean Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
LIVE VIDEO| Performerii sportivi și antrenorii anului 2021: Pasiunea sportivilor și truda antrenorilor, premiate la Consiliul Județean Alba

Ana Rodean, atletism, sporturi olimpice și Andrei Irimie, powerlifting, sporturi neolimpice, ambii legitimați la CS Unirea Alba Iulia, au fost desemnați sportivii anului 2021, unul devenit olimpic prin amânarea JO din 2020.

De asemenea, antrenorii anului vin tot din Cetatea Marii Uniri: Gabriel Avram (atletism, CS Unirea Alba Iulia) și Ovidiu Pănăzan (powerlifting, CS Unirea Alba Iulia/Zamolxis Alba Iulia/CS Universitatea Alba Iulia). Cea mai bună echipă a acestui an a fost, din nou, CSM Volei Alba Blaj (vicecampioană națională, câștigătoare a Cupei României și a Supercupei României, calificată în sferturile de finală ale Cupei CEV, lider la zi în Divizia A1).

Dacă în 2020, din cauza pandemiei, Gala Sportului Județean s-a desfășurat doar în mediul online, acum cei 4 performeri ai sportului județean își vor primi distincțiile cuvenite la sediul CJ Alba, înmânarea premiilor, diplomelor și trofeelor urmând să fie făcută de Ion Dumitrel, președintele CJ Alba.

Gala Sportului, eveniment devenit o tradiție în finalul fiecărui an, este organizat de CJ Alba (ce oferă premiile individuale ale sportivilor și antrenorilor, cuprinse între 250 și 1500 de lei, în funcție de performanțele realizate) și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Alba (ce a întocmit ierarhiile pe baza comunicării dinspre structurile sportive și asigură trofeele și diplomele). Un an în care se cuvin remarcate tinerele Mihaela Blaga (CSȘ Blaj) și Daria Remete (înot, LPS Alba Iulia), speranțe ale sportului autohton, ce au impresionat prin rezultatele obținute.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea