LIVE VIDEO/ FOTO: Parada absolvenţilor Universităţii „1 Decembrie 1918”, promoţia 2017. Momente emoționante pentru studenți și profesori, la Alba Iulia

Câteva sute de proaspeți absolvenți ai Uniiversitatății ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia au participat vineri, 2 iunie, la parada absolvenților și festivitatea de absolvire a Promoției 2017.

ELIT

Aceștia s-au reunit de dimineață la Casa de Cultură a Studenților, de unde au defilat spre Piața Cetății din Alba Iulia, intonând “Gaudeamus igitur” (“Să ne bucurăm, așadar”).

La Poarta a III-a absolvenții au fost întâmpinați de Garda Cetății, cu onor și sunete de tobe.

În prezenţa Conducerii şi a Senatului UAB, a invitaţilor oficiali şi a întregului corp profesoral în frunte cu rectorul Daniel Breaz, ceremonia de absolvire a unei noi promoţii a Universităţii „1 Decembrie 1918″ Alba Iulia nu a fost lipsită de emoții. Absolvenții au primit din partea tuturor un gând bun și urări de succes în cariera profesională.

La finalul ceremoniei, Daniel Breaz i-a declarat absolvenți, iar studenții și masteranzii au îndeplinit tradiționalul ritual de a-și arunca tocile spre cer.

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

dolfi 2 iunie 2017 at 10:23

Tulai Doamne… V-astept in campul muncii dragilor… Sa vedem care si-a meritat cu adevarat diploma si care nu… Va fi crunt puiutilor!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...