LIVE VIDEO/ FOTO: Parada absolvenţilor Universităţii „1 Decembrie 1918”, promoţia 2017. Momente emoționante pentru studenți și profesori, la Alba Iulia

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Câteva sute de proaspeți absolvenți ai Uniiversitatății ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia au participat vineri, 2 iunie, la parada absolvenților și festivitatea de absolvire a Promoției 2017.

ELIT

Aceștia s-au reunit de dimineață la Casa de Cultură a Studenților, de unde au defilat spre Piața Cetății din Alba Iulia, intonând “Gaudeamus igitur” (“Să ne bucurăm, așadar”).

La Poarta a III-a absolvenții au fost întâmpinați de Garda Cetății, cu onor și sunete de tobe.

În prezenţa Conducerii şi a Senatului UAB, a invitaţilor oficiali şi a întregului corp profesoral în frunte cu rectorul Daniel Breaz, ceremonia de absolvire a unei noi promoţii a Universităţii „1 Decembrie 1918″ Alba Iulia nu a fost lipsită de emoții. Absolvenții au primit din partea tuturor un gând bun și urări de succes în cariera profesională.

La finalul ceremoniei, Daniel Breaz i-a declarat absolvenți, iar studenții și masteranzii au îndeplinit tradiționalul ritual de a-și arunca tocile spre cer.

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

dolfi 2 iunie 2017 at 10:23

Tulai Doamne… V-astept in campul muncii dragilor… Sa vedem care si-a meritat cu adevarat diploma si care nu… Va fi crunt puiutilor!

Comentariile sunt oprite