Rămâi conectat

Actualitate

LIVE-VIDEO: Echipa ISU Alba participă la Competiția Mondială de Descarcerare și Prim Ajutor Calificat 2017, de la Târgu Mureș. Salvatori din 16 țări se întrec în cadrul concursului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Echipa ISU Alba participă, în aceste zile, la Campionatul Mondial de Descarcerare și de Acordare a Primului Ajutor, ediția 2017, de la Târgu Mureș, alături de salvatori din 16 țări.

Participarea la acest concurs le-a fost asigurată după ce în anul 2016 lotul ISU Alba a obținut locul 3 la faza națională a Competiței Naționale de Descarcerare și Prim Ajutor Calificat, iar în anul 2017 locul 3 la faza națională a Competiței Naționale de Descarcerare și Prim Ajutor Calificat.

Competiția mondială a salvatorilor se desfășoară în perioada 31 august – 3 septembrie, în Parcul Municipal Târgu Mureș și reunește 66 de echipe din 16 țări, printre care se regăsește și România.

Lotul ISU Alba este format din: Șef lot – mr. Șchiopu Bogdan, plt. maj. Ciulic Ioan; plt. maj. Borzescu Sorin; plt. maj. Horea Paul.

Vineri, 1 septembrie, de la ora 17.00, salvatorii albaiulieni au susținut proba de traumă din cadrul campionatului.

Aceștia trebuiau să acorde primul ajutor pentru două victime. Scenariu a vizat căderea liberă a unui parașutist peste o altă persoană, aflată la sol.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea