Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO: Conferință de presă la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia: Universitatea „1 Decembrie 1918” va pregăti în premieră asistenți medicali!

Ziarul Unirea

Publicat

în

LIVE VIDEO: Conferință de presă la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia: Universitatea „1 Decembrie 1918” va pregăti în premieră asistenți medicali!

Astăzi, la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, un eveniment important are loc sub forma unei conferințe de presă menite să prezinte comunității stadiul lucrărilor de reabilitare și modernizare aflate în desfășurare la această prestigioasă unitate medicală.

Cu o participare impresionantă din partea reprezentanților Consiliului Județean Alba, Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia și Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, conferința își propune să ofere o imagine detaliată asupra proiectelor și planurilor în desfășurare, în ceea ce privește îmbunătățirea infrastructurii și serviciilor medicale.

Unul dintre subiectele importante ce vor fi abordate în cadrul conferinței este introducerea noului program de Licență autorizat ARACIS – Asistență Medicală Generală la prestigioasa Universitate „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea