Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Lisa Kramer, nou transfer pentru Volei Alba Blaj | Campioana se va despărţi de Martina Samadan

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Campioana României, Volei Alba Blaj a transferat-o pe voleibalista Lisa Kramer (22 de anLisa Kramer Volei Alba Blaji), ce a evoluat ultima dată în SUA, la Universitatea din San Diego, noua elevă a lui Darko Zakoc putând debuta la echipa din „Mica Romă” marţi, în semifinalele Cupei României, cu CSM Bucureşti.

Volei Alba Blaj, campioana României a bifat un transfer în această pauză competiţională, înregimentând-o pe jucătoarea Lisa Kramer (22 de ani), ce evoluează pe posturile de fals sau secund. Voleibalista din Germania a jucat ultima dată în USA, la Universitatea din San Diego şi se află la prima experienţă ca şi senioară în Europa. Lisa Kramer a ajuns săptămâna trecută în România şi s-a alăturat efectivului pregătit de Darko Zakoc. Kramer şi-a văzut la lucru viitoarele coecipiere din tribunele Sălii „Transilvania” din Sibiu, unde a asistat miercuri la partida din Champions League, dintre Volei Alba Blaj şi Dinamo Krasnodar.

*Sergiu Ştefănescu: „Un transfer interesant”

Este un transfer interesant, am adus o jucătoare tânără care sperăm că ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele atât pe plan intern, cât şi la nivel de reprezentare europeană. Prin achiziţionarea Lisei Kramer am întărit echipa, sunt convins de acest lucru”, a declarat preşedintele Sergiu Ştefănescu. Momentan, transferul este finalizat la invel internaţional, aşteptându-se la încheierea formalităţilor şi la nivelul Federaţiei Române de Volei. Cu dublă cetăţenie, germană şi americană, Lisa Kramer are 22 de ani, fiind născută în data de 7 august 1994 in Bergisch-Gladbach (Germania).Lisa Kramer se află deja la Blaj, unde a intrat în programul echipei, va purta tricoul cu numărul 5 şi va avea drept de joc în toate competiţiile în care campioana României este implicată: Divizia A1, Cupa României şi Liga Campionilor, anunţă formaţia din „Mica Romă”.

Formalităţile legate de transfer nu au fost finalizate în această săptămâna până la meciul din Liga Campionilor, de la Sibiu, cu Dinamo Krasnodar, însă, după toate probabilităţile, antrenorul sârb se va putea baza pe serviciile sale la partida tur din semifinalele Cupei României, din 17 ianuarie, în Sala „Timotei Cipariu”, cu CSM Bucureşti.

Pe de altă parte însă, formaţia din „Mica Romă” se va despărţi, pe cale amiabilă, de Martina Samadan, care este accidentată, hernie de disc, iar din acest motiv al indisponibilităţii de durată, contractul se va rezilia, de comun acord, în această perioadă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, deplasări pentru albaiuliene

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, ultimele apariții în fața fanilor, și deplasări pentru albaiuliene. CSU Alba Iulia va intra în vacanță după acest duel de la Mediaș. Se apropie vacanța pentru conjudețenele care activează în Seria 9 din eșalonul terț. În etapa a 9-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea