Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

LIPSĂ ACUTĂ de sânge, în Alba: Pacienții nu pot fi operați, iar bolnavii de cancer nu își pot continua tratamentul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

LIPSĂ ACUTĂ de sânge, în Alba: Pacienții nu pot fi operați, iar bolnavii de cancer nu își pot continua tratamentul

Astăzi, Centrul de Transfuzie Sanguină Alba a emis un apel disperat pentru donatori de sânge, deoarece până la ora 10:00 dimineața, doar opt persoane s-au prezentat.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Această situație pune în pericol viețile multor pacienți internați în spitalele din zonă, care depind de transfuzii pentru a supraviețui și a continua tratamentele medicale esențiale.

Secțiile de Oncologie și Hematologie sunt cele mai afectate de lipsa donărilor de sânge, deoarece pacienții din aceste categorii necesită în mod constant transfuzii pentru a-și menține starea de sănătate. În plus, cazurile medicale urgente sunt în pericol să nu primească sânge suficient pentru a le salva viața.

Centrul de Transfuzie Sanguină Alba a făcut un apel către comunitatea locală, solicitându-le oamenilor să vină și să doneze sânge în cât mai mare număr. Programul de donare este disponibil de luni până vineri, între orele 7:30 și 13:00, iar numărul de telefon pentru informații suplimentare și programări este 0258834050.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea