Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a IV-a, una caldă, alta rece pentru Aiud: liderul Metalul – înfrângere aspră, 1-5 la Cugir, Olimpia – prima victorie

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liderul Metalul Aiud a suferit primul eşec din actuala ediţie, în deplasarea din etapa a 4-a de la Cugir, un aspru 1-5 sub Drăgana şi Arena Alba Iulia are şansa să o depăşească după-amiază.

*Olimpia Aiud – Mureşul Vinţu de Jos 1-0 (1-0): Hagău (1). vizitatorii au reclamat necordarea a unui penalty pentru un henţ, în final.

Noul antrenor al Olimpiei va fi Mircea Dumitru (63 de ani), fost conducător şi antrenor al Metalului. „Luni ne vom întâlni pentru a pune bazele colaborării. În principiu am avut o discuţie şi dânsul a fost de acord, să vedem postura”, a declarat Ioan Demeter.

Hagău a deschis scorul rapid, în secunda 15, consemnându-se cel mai rapid gol din acest sezon. Pe banca tehnică a „olimpienilor” a debutat Emil Bucur, după demisia lui Rareş Gânscă.

NR – „La Mulţi ani cu fericire” şi din partea redacţiei „Unirea” pentru neobositul nostru colaborator, Nicolae Sasu, cel mai vechi membru din tabăra Olimpiei Aiud.

*FC Cugir – Metalul Aiud 5-1 (1-0): Bulgaru (34), Gruian (70, 81), A. Micu (88), Păduraru (90)/ R. Andone (72).

Deşi a reuşit să înscrie, antrenorul-jucător aiudean Radu Andone nu a putut evita întâiul eşec stagional al liderului. „Echipa m-a mulţumit prin jocul de astăzi şi căutăm să atacăm poziţia fruntaşă”, a spus Nicolae Muntean, preşedintele cugirenilor, FC Cugir fiind lider pentru câteva ore, la golaveraj.

Scorul este mult prea sever raportat la jocul din teren, am primit 3 goluri din faze fixe. La 1-2 cred că se impunea să primim un penalty, la 0-0 am ratat trei ocazii mari, dar în ansamblu nu meritam să pierdem atât de categoric”, a spus Ion Ilie, preşedintele Metalului

*sâmbătă, 21 septembrie, ora 17.00: CS Ocna Mureş – Viitorul Sântimbru, Rapid Teiuş – Industria Galda de Jos, Arena Alba Iulia – Cuprirom Abrud;

*duminică, 22 septembrie, ora 11.30: Energia Săsciori – Inter Ciugud; ora 17.00, Dalia Sport Daia Română – Performanţa Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea