Liga a 4-a, Voința Stremț – Nicolae Linca Cergău 8-1 (4-1) | Scor fluviu, stremțenii au maximum de puncte și au urcat în fotoliul de lider!

Paul Voicu - Primar 2020

Metalu Aiud a învins, scor 2-0 (0-0), pe „Aiudelul”, pe Energia Săsciori, meci contând pentru runda a 4-a a Ligii a 4-a. Golurile au fost înscrise după pauză, de Felindean (51) și Văsuț (87), consemnându-se primul succes stagional al aiudenilor sub comanda lui Marius Călușer

Metalul a strâns 4 puncte și a urcat pe poziția a 11-a a ierarhiei, iar Energia rămâne fără sucecs în actualul campionat.

ELIT

Reamintim că în stagiunea trecută, la jocul direct, Metalu s-a impus în teren cu 5-0, însă a pierdut cu 0-3 la „masa verde” întrucât a efectuat 5 înlocuiri, eveniment ce l-a costat o suspendare de câteva luni pe centralul Horațiu Balea.

Alt joc: Voința Stremț – Nicolae Linca Cergău 8-1 (4-1)

Mihail David - 2020

Marcatori: R. Muntean (15, 24, 34), Gh. Rîșniță (36, 57), Rancea (58, 70), D. Costea (77), respectiv N. Popa (7, penalty) *În minutul 14, Cioancă (Nicolae Linca) a fost eliminat.

Scorul rundei realizat de Voința Stremț, care a repurtat cea mai netă victorie a clubului în Liga a IV-a. Vizitatorii au condus cu 1-0, însă au rămas în inferioritate în minutul 14, fiind răvășiți de ofensiva adversă, distingându-se R. Muntean, autorul unui hat-trick, nou-promovata prăbușindu-se definitiv. Cu maximum de puncte și un golaveraj excelent, stremțenii s-au instalat pentru o zi în fotoliul de lider

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...