Rămâi conectat

Sport

Liga a 4-a: CSU Alba Iulia, a 8-a victorie consecutivă | Spicul Daia – tot pe locul secund, Voința Stremț a urcat pe 4

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitatea Alba Iulia s-a impus pe „Aiudelul”, scor 3-0, cu Olimpia Aiud și liderul lui Mihai Manea a repurtat a 8-a victorie la rând. Pe locul secund se menține Spicul Daia Română ce a câștigat acasă cu Viitorul Vama Seacă, iar Voința Stremț a urcat pe poziția a 4-a după succesul de pe „Cetate”

GT Sport Alba Iulia – Voința Stremț 1-2 (1-0)

Au marcat: Plăcintă (28), respectiv Trifa (68, penalty), Epure (75)

“Lanterna roșie”, venită după rușinoasele înfrângeri cu CSU Alba Iulia (0-8) și Industria Galda (0-11, scorul campionatului), a condus la pauză pe “Cetate” în fața unui oponent ce a acuzat probleme de efectiv. În cele din urmă Voința a întors însă rezultatul și are 10 puncte strânse în ultimele 4 dispute, asta după ce runda trecută a remizat acasă, surprinzător, cu Hidromecanica Șugag, iar ultima clasată a înregistrat cel mai strâns insucces.

Olimpia Aiud – CS Universitatea Alba Iulia 0-3 (0-1)

Au marcat: R. Trif (41), Bucurică (48), M. Domșa (51)

În deplasare ce nu se anunța facilă, studenții din Cetatea Marii Uniri au repurtat a 8-a victorie consecutivă, răstimp în care au încasat doar două goluri. “Olimpicii” au înregistrat cel mai drastic eșec stagional, primul acasă și au două înfrângeri la rând.

Spicul Daia Română – Viitorul Vama Seacă 3-1 (1-1)

Au marcat: R. Mihălțan (1), G. Scheau (43, penalty), Brînză (49), respectiv Spinean (5).

Dăienii lui Ștefan Fogoroși s-au împus într-un joc actractiv, cu un start incendiar (două goluri în primele 5 minute). Spicul se menține pe locul secund după această a treia izbândă la rând și 10 puncte în 4 meciuri (golul egalizator a fost primul încasat după 3 runde). În minutul 73, portarul Ad. Cibu a parat un penalty executat de I. Cociș. Viitorul Vama Seacă are doar un punct acumulat în ultimele 4 dispute.

Mâine, Performanța Ighiu – Energia Săsciori, CIL Blaj – Kinder Teiuș, Hidromecanica Șugag – Inter Unirea și Viitorul Sântimbru – Industria Galda de Jos, CS Zlatna – stă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Într-un joc de verificare, CSM Unirea Alba Iulia – Sticla Arieșul Turda 2-0 (0-0) | „Alb-negrii”, a treia victorie fără gol primit

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-un joc de verificare, CSM Unirea Alba Iulia – Sticla Arieșul Turda 2-0 (0-0). „Alb-negrii”, a treia victorie fără gol primit O săptămână perfectă pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri, care s-a calificat în play-off-ul Cupei României și a celebrat Centenarul, s-a încheiat cu partida de verificare cu Sticla Arieșul Turda. Pe „Cetate”, gruparea albaiuliană […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea