Rămâi conectat

Sport

Liga a 4-a: CS Universitatea Alba Iulia, victorie importantă în „Mica Romă”, Performanța Ighiu – succes la limită cu AFC Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă importantă pentru lupta la vârf, CS Universitatea Alba Iulia a cucerit trei puncte prețioase la Blaj, într-un joc în care s-au remarcat portarii. În alt joc al rundei a șasea din Liga a 4-a, Performanța Ighiu a trecut, la limită, de AFC Micești.

 

Performanța Ighiu – AFC Micești 1-0 (0-0)

*Marcator: P. Lazăr (71).

Chiar dacă la limită, ighienii au repurtat a treia victorie consecutivă, fără a primi gol, MVP-ul întâlnirii fiind mijlocașul Petru Lazăr, a cărui reușită a fost decisivă în cucerirea tuturor punctelor puse în joc de către amfitrioni.

CIL Blaj – CS Universitatea Alba Iulia 0-2 (0-1)

*Marcatori: R. David (19), M. Domșa (87).

Studenții au cucerit trei puncte mari în “Mica Romă”, după o partidă echilibrată, de bun nivel tehnic. Cei doi portari, Radu Damian și Vasile Iancău, au avut intervenții salutare, într-un meci în care fiecare echipă a avut momente importante de a tranșa soarta jocului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Victorie uriașă pentru România la JO 2024: Jaqueline Cristian a învins-o pe Caroline Garcia la turneul olimpic de tenis

Bera Larisa

Publicat

în

Victorie uriașă pentru România la JO 2024: Jaqueline Cristian a învins-o pe Caroline Garcia la turneul olimpic de tenis Jaqueline Cristian a reușit o victorie remarcabilă în turneul de tenis de la Jocurile Olimpice, în fața a 7.000 de spectatori, învingând-o pe favorita gazdelor, Caroline Garcia. Citește și: Ceremonie SPECTACULOASĂ în deschiderea Jocurilor Olimpice de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea