Rămâi conectat

Sport

Liga a 4-a: CS Universitatea Alba Iulia și Industria Galda, victorii externe la Săsciori și Unirea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Tot șase puncte a rămas distanța între primele două clasate din Liga a 4-a, după ce CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos s-au impus în deplasările de la Săsciori și Unirea.

Liderul s-a impus cu scorul de 4-2 (2-1) contra Energiei, într-un joc în care amfitrionii au reușit să egaleze la un moment dat. Gazdele au solicitat un penalty în startul disputei la un duel Mincă – T. Mărginean (8).

Bucurică (24) a deschis scorul, însă Sava a câștigat primul episod al duelului său cu Mincă (32), cu o execuție ce l-a surprins pe experimentatul portar. Studenții au mărit turația și au punctat prin Joldeș (45+1), în ultimele secvențe ale mitanului inaugural, iar în actul secund au mai înscris M. Domșa (57) și Cl. Oara (67). Scorul final a fost stabilit de același Sava, ce l-a învins pe Mincă cu un șut de la distanță.

La Unirea, Industria s-a desprins după pauză și a câștigat 3-0 (0-0) cu Inter, ce are înfrângeri pe linie în retur. Intrat la pauză, Buligă și-a trecut în cont o dublă (70 și 82), cu execuții remarcabile, prima o lovitură liberă, respectiv direct din lovitură de colț, cu largul concurs al portarului Poiană. Rezultatul final a fost parafat de Oniche (90).

Foto: CSU Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Mâine, ora 17.30, CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr, în Cupa României | „Alb-negrii”, la trântă cu divizionara secundă, pe „Cetate”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mâine, ora 17.30, CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr, în Cupa României | „Alb-negrii”, la trântă cu divizionara secundă, pe „Cetate” CSM Unirea Alba Iulia are parte de un duel de foc miercuri, de la ora 17.30, pe „Cetate”, cu divizionara secundă CSC Șelimbăr, „alb-negrii” propunându-și în acest sezon să acceadă în grupele Cupei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea