Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga 4: Liderul CIL Blaj s-a distanțat în ierarhie, după 8-1 la Lopadea Nouă | Adu Academy a încurcat CS Ocna Mureș, Limbenii Limba a predat „lanterna”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CIL Blaj a învins categoric, 8-1 la Lopadea Nouă, și s-a distanțat în ierarhie, întrucât CS Ocna Mureș a realizat o remiză la Șona. Raul Oargă a debutat cu un egal pe banca formației Limbenii Limba, care a predat „lanterna roșie”

*FC Lopadea Nouă – CIL Blaj 1-8 (0-7)

Liderul, demonstrație de forță, cu cel mai clar succes extern (debut cu gol pentru Nicula și Cos. Ioo). Gazdele au înregistrat cel mai drastic eșec al sezonului.

*Limbenii Limba – CSM Unirea 2 Alba Iulia 0-0.

Surpriză la Ciugud, antrenorul Raul Oargă a reușit o remiză prețioasă, iar gazdele au predat „lanterna roșie”, preluată de CS Zlatna. „Alb-negrii” sunt la al 6-lea meci fără la victorie (numai două puncte).

*Adu Academy Șona – CS Ocna Mureș 2-2 (1-2): Meci spectaculos, cu răsturnări de situații (amfitrionii egalând în două rânduri) și o eliminare la vizitatori în actul secund (Odvos). După această remiză, liderul din „Mica Romă” s-a distanțat la 10 puncte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș, eliminată în sferturile de finală la Under 17, după 2-6 cu SCM Zalău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Sebeș a fost eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Under 17, după eșecul drastic din deplasare cu SCM Zalău, scor 2-6 (0-3). Vizitatorii conduși de Doru Oancea au fost copleșiți de miza jocului eliminatoriu. emoțiile și-au spus din plin cuvântul și după un sfert de oră gazdele aveau avantaj de 3 goluri. Zarurile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea