Rămâi conectat

Sport

Liga 4: Liderul CIL Blaj s-a distanțat în ierarhie, după 8-1 la Lopadea Nouă | Adu Academy a încurcat CS Ocna Mureș, Limbenii Limba a predat „lanterna”

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj a învins categoric, 8-1 la Lopadea Nouă, și s-a distanțat în ierarhie, întrucât CS Ocna Mureș a realizat o remiză la Șona. Raul Oargă a debutat cu un egal pe banca formației Limbenii Limba, care a predat „lanterna roșie”

*FC Lopadea Nouă – CIL Blaj 1-8 (0-7)

Liderul, demonstrație de forță, cu cel mai clar succes extern (debut cu gol pentru Nicula și Cos. Ioo). Gazdele au înregistrat cel mai drastic eșec al sezonului.

*Limbenii Limba – CSM Unirea 2 Alba Iulia 0-0.

Surpriză la Ciugud, antrenorul Raul Oargă a reușit o remiză prețioasă, iar gazdele au predat „lanterna roșie”, preluată de CS Zlatna. „Alb-negrii” sunt la al 6-lea meci fără la victorie (numai două puncte).

*Adu Academy Șona – CS Ocna Mureș 2-2 (1-2): Meci spectaculos, cu răsturnări de situații (amfitrionii egalând în două rânduri) și o eliminare la vizitatori în actul secund (Odvos). După această remiză, liderul din „Mica Romă” s-a distanțat la 10 puncte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena, în 18-21 aprilie Echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea