Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga 4, ediția 2023/2024, cu 16 formații la start! Noutățile ediției: 3 nou-promovate, CSM Unirea Alba Iulia și Fortuna Lunca Mureșului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liga 4 din Alba, ediția 2023/2024, va avea la start 16 competitoare, vineri 14 iulie fiind termenul limită pentru achitarea datoriilor către AJF Alba și înscrieri la acest nivel.

Marți, 18 iulie, la ora 15.00, va avea loc ședința de Birou Executiv al AJF Alba în care se va stabili formatul noului sezon și modificările aduse regulamentului de desfășurare a competiției.

După 5 ani, în cel de-al 4-lea eșalon fotbalistic din județ vor activa 16 formații, precedenta stagiune de acest gen fiind 2017-2018, când CS Ocna Mureș a promovat în Liga 3, în următoarele campionate numărul oscilând între 14 (ediția precedentă) și 15.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Comparativ cu sezonul anterior a retrogradat Cuprirom Abrud, a promovat Industria Galda (în Liga 3), Kinder Teiuș nu s-a înscris, iar GT Sport Alba Iulia nu va mai activa la acest nivel (prin colaborarea cu divizionara terță a “alb-negrilor”).

Au solicitat loc în Liga 4 CSM Unirea Alba Iulia, pentru echipa secundă, și Fortuna Lunca Mureșului, a retrogradat din eșalonul terț CS Ocna Mureș și au promovat din Liga 5, FC Lopaedea Nouă, Adu Academy Șona și Limbenii Limba.

Formația din Ciugud, nou promovată, împreună cu Hidromecanica Șugag și Gaz Metan Valea Lungă, a demarat luna trecută procedura pentru obținerea CIS (condiție obligatorie)/ schimbarea denumirii

Ultimele formații care și-au achitat restanțele și implicit au avut dreptul de a participa în Liga 4 au fost, în cursul zilei de vineri CS Zlatna (7198 de lei) și Hidromecanica Șugag (12.006 lei), ultima schimbându-și denumirea în CS Hidromecanica Șugag 1948.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea