Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona)

*Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la locurile fruntașe. Ighienii au doar două puncte în ultimele 3 întâlniri.

*FC Lopadea Nouă – Spicul Daia Română 0-3 (la „masa verde”). „Lanterna roșie” a anunțat că nu se prezintă, invocând lipsa de efectiv.

*CS Zlatna – Fortuna Lunca Mureșului 2-3 (2-1). Aurarii, au condus cu 2-0, dublă A. Cîmpean, nu se regăsesc în fața fanilor, un singur punct în 5 dispute din retur. Fortuna a revenit de la 0-2 și s-a impus într-un final încins, cu două reușite din lovituri de pedeapsă (Bălan).

*Inter Unirea – Voința Stremț 1-0 (0-0). Prin eurogolul reușit de Brie, în disputa vecinelor din ierarhie, formația din Curbă câștigă al 4-lea meci consecutiv în fața fanilor.

*Adu Academy Șona – Viitorul Vama Seacă 7-1 (3-1). Scorul rundei, cu o „manita” (și hat-trick) pentru Ionuț Macarie, secondat de Frățilă (dublă)! Totodată, cel mai drastic insuces stagional pentru penultima clasată, cu 5 eșecuri succesive și doar două puncte în 13 întâlniri.

*Energia Săsciori – Viitorul Sântimbru 3-2 (1-0). Stadionul „Pielarul”, o confruntare a orgoliilor, cu oaspeții reușind să egaleze (2-2) în actul secund. Energia, cu o dublă Sava, ontinuă seria extraordinară din retur, fără a pierde, cu 9 victorii și o remiză, consolidându-și locul 4 (7 puncte avans), iar gruparea din Galtiu a fost învinsă după 5 confruntări adjudecate.

*CS Ocna Mureș – CSM 2 Unirea Alba Iulia 4-3 (0-1). A 4-a înfrângere la rând a „alb-negrilor”, după o confruntare spectaculoasă în care vizitatorii au condus în 3 rânduri. „Soda dragă” a urcat iar pe locul secund, la egalitate cu Viitorul Sântimbru. De consemnat dublele lui Coltor, respectiv Rădoi-Ionaș.

*Hidro Mecanica Șugag – CIL Blaj 2-6 (0-2).

Răzbunare cu vârf și îndesat a formației din „Mica Romă” după eșecul din sferturile Cupei României (0-1). Acest „set” parafează câștigarea matematică a sezonului (18 puncte avans). De remarcat că Mihu a reușit un „careu” ce include un hat-trick. Hidro Mecanica este în criză, cu un punct în 4 întâlniri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Avântul Reghin – CSM Unirea Alba Iulia 3-1 (0-0), în penultima rundă din play-out | „Alb-negrii”, la primul eșec din 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deja campioană a play-out-ului, CSM Unirea Alba Iulia a pierdut primul meci din 2024, 1-3 (0-0), în deplasare cu Avântul Reghin, în penultimul meci al sezonului. Albaiulienii au deschis scorul, dar Avântul a întors rezultatul și a câștigat, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră, de jucători intrați în actul secund. În „orașul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea