Rămâi conectat

Sport

Liga 3, etapa 7: Unirea Ungheni – CSU Alba Iulia 1-0 (1-0) | Studenții au pierdut din penalty

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nou promovata CSU Alba Iulia a pierdut la limită, 0-1 (0-1), în  fieful unei pretendente la promovare, Unirea Ungheni, aflată cu cuțitul la os după două înfrângeri consecutive. După aspectul jocului studenții meritau mai mult, având bune ocazii inclusiv o bară prin Ad. Hăprian (68) – șut în transversală.

Prima repriză a fost una pe contre, cu o imensă ocazie ratată de Costiniuc (7) – șut aiurea din 5 metri, cu poarta goală în față. CSU îi pierde din motive medicale pe Adjani și Frențiu, dar pune probleme, o altă oportunitate fiind aceea semnată de Al. Costea (42) – intervenție excelentă a portarului Feier. Peste câteva minute și gazdele lovesc bara prin Ndiesse (45). În actul secund, vizitatorii nu renunță și au alte două bune situații de a restabili egalitatea prin Ad. Hăprian (68) – șut din voleu în transversală, mingea căzând pe linia porții, respectiv în prelungiri când la lovitura liberă executată de Budin (90+2) Feier a salvat miraculos din vinclu.

Comparativ cu meciul cu Unirea, a fost o cu totul altă prestație. Am crescut, am evoluat de la egal la egal cu o echipă valoroasă a seriei, grupare care în repriza a doua nu-mi amintesc să fi avut vreo situație clară. Jocul a fost bun, dar din păcate nu putem scăpa de greșelile individuale„, a spus Mihai Manea.

*1-0, MIN. 15: gazdele au deschis scorul prin CIUBĂNCAN, din penalty făcut de Vl. Popa, lovitura de pedeapsă fiind acordată la semnalizarea asistentului, după ce centralul indicase aut de poartă

Și dacă nou-promovata din Cetatea Marii Uniri are o serie de 3 jocuri în care nu a pierdut (5 puncte strânse), în schimb amfitrionii sunt după două eșecuri la rând cu același scor, 0-1.

Echipe de start:

Unirea Ungheni: Feier – Chiorean, Ndiesse, Suslak, R. Balint,D. Rusu, Onișor, Piper/ cpt, Petra, M. Codrea, Ciubăncan; rezerve Vlasa, S. Boar, Astafei, Vînău, Birtalan. T. Radu, Kecskes, R. Ganea, Todoran. Antrenor Flavius Sabău.

CS Universitatea: Fl. Șerban – D. Cunțan, Kilyen/ cpt, Ionică, Vl. Popa (46, Amihăesei)- Frențiu (32, Al. Albu), Adjani (11, Ad. Hăprian), Herci, Al. Costea – Șulea (77, Budin), Costiniuc (77, Al. Bodea); rezerve Spinu, Al. Petresc, V. Domsa, M. Toma. Antrenor Mihai Manea.

Arbitri Al. Șuvar (Sibiu), R. Toader (Zăvoi), Cr. Buzzi (Oțelul Roșu) Observatori M. Hârlab (Brașov), C. Mardan (Făgăraș)

Foto: Sorin STANCIU (CSU Alba Iulia)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

România, eșec cu Slovenia la Campionatele Europene Under 18 de la Blaj

Dan HENEGAR

Publicat

în

România, eșec cu Slovenia la Campionatele Europene Under 18 de volei feminin de la Blaj Naționala feminină de volei a României a pierdut al doilea meci la Campionatul European Under 18 care este găzduit în „Alba Blaj Arena”.De data aceasta, România a fost învinsă cu scorul de 3-1 (15-25, 25-13, 25-22, 25-16) de Slovenia, la capătul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea