Liderul PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu: Declarație politică – Inflația va fi sub 3,5% în acest an!

Paul Voicu - Primar 2020

Odată-n plus se confirmă ceea ce a susținut PSD. La nivelul întregului an, inflația va avea un nivel absolut rezonabil – 3,5%- specific unei evoluții firești pentru o reală economie de piață, cum este cea a României.

Oamenii au simțit la propriu că nimic din anunțurile apocaliptice pe care propaganda liberală și cioloșistă le-a rostogolit periodic despre ”ravagiile” creșterii inflației nu se confirmă. Prețurile – mai ales la bunurile și produsele de larg consum – au fost relativ constante.

ELIT

Statisticile confirmă că în acest an, inflația a evoluat în termeni absolut normali și că relatările alarmiste despre niveluri de inflație lunară de peste 5% erau în fapt rezultatul influențelor din toamna anului trecut și a modalității de calcul/raportare și în niciun caz creșteri sistematice de prețuri de la lună la lună.

Banca Națională în noul scenariu al prognozei reconfirmă perspectiva continuării scăderii ratei anuale a inflaţiei până spre limita superioară a intervalului ţintei de inflaţie în decembrie 2018, urmată de coborârea şi menţinerea acesteia în jumătatea superioară a intervalului ţintei până la finele orizontului prognozei.

Mihail David - 2020

E o confirmare a bunei guvernări actuale, ce aruncă-n ridicol afirmații de genul celor făcute de Iohannis că ”programul de guvernare a devenit manual de manipulare”. Singura manipulare sunt proiectele lui de la Cotroceni, întâlniri scumpe în urma cărora nu s-a văzut niciun rezultat palpabil.

Am mai spus că înțeleg foarte bine politica, dar totul are o limită. Acești oameni de la PNL mint cum respiră. Fără politici publice, fără programe, fără proiecte, PNL a devenit tonomat de fake-news  în domeniul economic.

Ioan DÎRZU, deputat PSD de Alba

Facebook 

3 Comentarii

un pribeag 22 noiembrie 2018 at 15:09

Nu ne mai mintiti atata ca nu are rost. O mare realizare a romanilor ar fi sa scpae de niste lepre ca cei care conduc Romania in acest an al centenarului care ar fi trebuit sa fie un an al bucuriei si implinirilor. Ceea ce insa ne daruieste de 1 decembrie acest guvern este numai fiere amara, hotie, talharie si alte asemenea „bunatati” din camara PSD-ALDE. Pacat pentru lupta si jertfa uneori cu viata celor care au crezut intr un viitor mai bun al Romaniei, viitor care pare din ce in ce mai incetosat la acest sfarsit de an.

Ca de obicei esti penibil, Dirzule! 24 noiembrie 2018 at 14:32

Esti in situatia satulului care vrea sa convinga flamanzii ca si ei sunt satui, dar nu vor sa inteleaga. Din postura de parlamentar cu venituri de vreo 200 milioane vechi(cam cat pensia a 40 de fosti CAP-isti) vrei sa ne convingi ca si amarastenii, de fapt, traiesc bine. O nesimtire pe fata marca psd-alde; hai, canta la alte mese!

dan 26 noiembrie 2018 at 15:19

D-le Darzu , chiar nu iti e rusine de dumneata ?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...