Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr: Nu văd un alt ministru al Justiției mai bun decât Tudorel Toader

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a spus că nu vede un alt ministru al Justiției mai potrivit decât Tudorel Toader, apreciind că este unul dintre cei mai buni din actualul Cabinet cum România nu a mai avut din 1989 pentru acest portofoliu.

”Din punctul nostru de vedere coaliția de guvernare este foarte solidă. Au mai fost discuții referitoare la ministrul Justiției, Tudorel Toader. Și Tăriceanu, și Liviu Dragnea, au spus că acest minister este al PSD, dar fiind într-o familie, în Guvern, este și dreptul ALDE, al lui Tăriceanu, și al oricărui membru din partid, să spună ceea ce gândește. Din punctul nostru de vedere, ministrul Tudorel Toader este cel mai bun ministru sau printre cei mai buni miniștrii ai actualului Guvern și pot să spun că cel mai bun ministru al Justiției din 1989 încoace. Normal, nu poate fi pe plac tuturor, dânsul nu este un <yes, man>”, a spus Ioan Lazăr.

Întrebat dacă în momentul de față Toader este cel mai bun ministru al Justiției posibil din România, liderul ALDE Alba a răspuns că nu vede cine ar putea fi mai bun.

”Nu văd un alt ministru mai bun, o fi, dar eu nu văd. Nu văd o persoană care să îndeplinească mai ales în conjunctura actuală această funcție. Este o situație tensionată în Ministerul Justiției”, a spus Ioan Lazăr.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Lazare, ia-l acasa la tine! 2 noiembrie 2018 at 19:08

Sau daca nu, cumparati niste ochelari ca pari a avea probleme cu vederea..

Nelu 2 noiembrie 2018 at 22:03

Poate ai vrut sa zici ca nu vezi unu MAI RAU Ioane fereasca dumnezeu ce te ai mai lncurcat ln EXPRIMARE.

Bullacovitch 3 noiembrie 2018 at 7:37

Fa-ti un control oftalmologic – sigur ai probleme cu … vederea!

ION 4 noiembrie 2018 at 11:07

spala-te pe ochi …cu apa ai incercat?

Starshine 6 noiembrie 2018 at 16:25

Auzi cica cel mai bun 🙂 Tudorica minciunica minte cum respira. Ultima minciuna: nu a transmis Ordonanta 92 privind justitia Curtii de la Venetia. A incurcat Lazarii in raportul de revocare al procurorului general. Raportul asta e o aberatie totala presedintele nici nu merita sa arunce ochii pe el, il arunca direct in cosul de gunoi.
Acum toata lumea il ataca pe Tudorel si va fi remaniat in curand

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...