Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr: Ne dorim ca Tăriceanu să candideze la președinție. Sunt convins, vom avea câștig de cauză

Liderul ALDE Alba a declarat, vineri, că președinții de organizații județene vor ca Tăriceanu să candideze la alegerile prezidențiale, însă acest aspect nu s-a discutat oficial, el fiind de părere că Iohannis nu mai este interesat.”Merge la schi când partidul care-l susține îi anunță candidatura”, a explicat Ioan Lazăr. 

Întrebat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, dacă Tăriceanu va fi candidatul ALDE, Ioan Lazăr a răspuns că nu s-a discutat până acum în nicio ședință de birou acest aspect, însă liderii din partid îl susțin.

”Eu vreau să vă spun că particip la toate ședințele de birou executiv, domnul Călin Popescu Tăriceanu nu și-a anunțat încă această intenție, nu s-a discutat în nicio ședință despre o eventuală candidatură la președinție. Eu sper ca acest lucru să se discute cât mai curând. Mi-aș dori nespus de mult ca domnul Călin Popescu Tăriceanu să fie candidatul dreptei la aceste alegeri, sper să se și întâmple acest lucru și sunt convins că va scoate un scor foarte bun și dreapta va avea un președinte adevărat care să lupte, în primul rând, pentru respectarea legii și pentru apărarea drepturilor și libertăților cetățenilor”, a spus Ioan Lazăr.

Întrebat dacă există vreun lider de organizație județeană care să nu fie de acord cu o eventuală candidatură a lui Tăriceanu la președinție, Ioan Lazăr a răspuns că nu crede.

”Nu cred, între noi au fost discuții tot timpul. Deci președinții de filiale, tot timpul discutăm, în pauze, dar v-am spus că discuția nu a fost în birou. Nu s-a discutat și nu a fost nicio propunere. Noi tot discutăm, ne dorim și sunt convins că vom avea câștig de cauză”, a mai spus Lazăr.

Întrebat, de asemenea, ce alți candidați ar putea avea ALDE la prezidențiale, Ioan Lazăr a răspuns că în prezent este ”un singur nume”.  

”Deja a și avut propuneri. Doi colegi în conferințele județene au anunțat că și-ar dori ca domnul Călin Popescu Tăriceanu să candideze și să câștige președinția României. Și eu mi-aș dori”, a mai afirmat liderul ALDE Alba.  

Ioan Lazăr a adăugat că are colegi în Alba care îi spun că Tăriceanu are mari șanse să câștige alegerile dacă va candida, având în vedere ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp pe scena politică.

”Stă foarte bine în sondaje. Suntem pe un trend ascendent, vedem că domnul președinte Iohannis a lăsat-o mai moale, dânsul merge la schi când partidul care-l susține îi anunță candidatura. Nu știu, eu cred că dânsul nu mai e interesat sau o fi varianta cu o președinție la Bruxelles, nu cunosc. Din ceea ce văd eu Iohannis nu mai e interesat de o candidatură la președinția României. Aceasta e părerea mea și a colegilor mei din Alba”, a conchis Ioan Lazăr.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

8 Comentarii

Doru 16 martie 2018 at 15:51

Doamneeeee fereste-ne!!!

Valer 16 martie 2018 at 16:32

Retegan de la pensii este membru marcant ALDE care își bate joc de cetățeni ai muncii în memoria vremurilor de când era primul U-tecist al județului, un paria promovat de ignoranți ….

m 17 martie 2018 at 2:41

colegii din alde alba sunt fiu-to? el normal ca spera sa castige tariceanu ca nu i-au fost suficiente 3 saptamani de sub, subscretar de stat la un minister insignifiant. ar mai vrea si consilier al presedintelui? consilier in proverbe de genul prostul daca nu e fudul, nu e prost destul!

Alde a 17 martie 2018 at 9:43

Fiu-lui și-a făcut stagiul la firma familiei remunerat cu salariul minim, dar curios e unde a dat examen de accedere în corpul funcționarilor publici sau a fost transferat de pe un post temporar vacant, rampa de lansare pe p-ță a funcționarului public promovați pentru merite deosebite de slujitori credincioși ai partidului de orice culoare dar neîndroctionați !!

Costelis 17 martie 2018 at 11:57

Lingaul ala??
Doamne fereste-ne!!

avram iancu 17 martie 2018 at 15:04

Lazare , tu pe ce lume traiesti , tovarase ? Tariceanu , sa candideze la ce ? Ma , voua nu va e rusine ma ? Cate voturi ati strans la ultimele alegeri ? De atunci si din putinul ala , ati pierdut. Voi in afara de a fi slugarnicii de serviciu ai tovarasului iubit Dragnea , cine sunteti si ce puteti face ?
Eu in locul tau as fugi in munti si m-as ascunde sa nu ma mai vada nimeni. Va i de voi …
In rest … fiti sanatosi !

TH 17 martie 2018 at 15:04

BATI CAMPII CU “GRATIE”………….

gerula 19 martie 2018 at 14:05

…voi la puscarie,bolsevici nenorociti.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...