Rămâi conectat

Politică Administrație

Lidershipul filialelor PSD din Alba și Cluj dat ca exemplu negativ de secretarul general adjunct al partidului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Săptămâna trecută, cu doar câteva zile înainte de vizita de pomină a vicepreședintelui PSD Valeriu Zgonea la Alba Iulia în contextul pregătirilor pentru alegerile locale, un alt lider important al patidului, secretarul general adjunct Codrin Ştefănescu, făcea declarații în care se plângea de lipsa unui lidership performant la organizațiile PSD din Alba și Cluj.

Prezent joi la Giurgiu, în același context în care s-a aflat și Zgonea duminică la Alba Iulia, fostul deputat de Alba – Codrin Ștefănescu, a spus pe șleau că “dacă ar fi un Niculae Bădălău (n.r. președintele PSD Giurgiu), de exemplu, şi la Cluj şi la Alba, la noi, la PSD lucrurile ar sta altfel”.

În demersul său de a-l lăuda pe șeful filialei din Giurgiu, secretarul general adjunct al PSD a prezentat într-o lumină negativă organizațiile din Alba și Cluj, punând însă accentul pe liderii acestora.

codrin_stefanescu“Omul sfinţeşte locul, vreau să spun lucrul ăsta foarte clar, adică dacă ar fi un Niculae Bădălău, de exemplu, şi la Cluj şi la Alba, la noi, la PSD lucrurile ar sta altfel. Deci nu e vorba că acolo e electorat de dreapta sau nu ştiu ce, sunt oameni de stânga peste tot, dar trebuie şi organizaţi, trebuie şi un lider’, a declarat Codrin Ştefănescu, citat de dcnews.ro.

 

Parcursul lui Codrin Ștefănescu, fost deputat de Alba, în politică

A fost deputat în legislatura 2000-2004, ales în județul Alba pe listele PRM. În 2001 a trecut la PSD, ocupând funcția de secretar executiv. În 2006 este exclus din PSD și trece la Partidului Conservator (PC), unde ocupă funcția de vicepreședinte. În 2009 pleacă din Partidul Conservator și revine în PRM, la opt ani de la excluderea sa din formațiunea condusă de CV Tudor. În 2011 Codrin Stefanescu își dă demisia dn PRM și se reînscrie în PSD, fiind numit secretar al Consiliului National – Politic. În prezent, Codrin Stefanescu ocupă funcțiile de secretar general adjunct al PSD și secretar general al PSD Bucureşti.

Sursa: dcnews.ro; Sursa foto: bzv.ro

B.P.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor! USR Daia Română are plăcerea să anunțe desemnarea lui Silviu-Mihai Moldovan, candidat pentru funcția de primar al comunei Daia Română. Cu o viziune proaspătă și un plan ambițios de dezvoltare, Silviu este hotărât să contribuie la dezvoltarea și prosperitatea locală. În vârstă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea