Rămâi conectat

Politică Administrație

Liderii PDL Alba: „Nicolae Dobra a provocat scandalul din PDL Sebeş pentru a prelua conducerea organizaţiei”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reacţiile liderilor PDL Alba după plecarea senatorului Nicolae Dobra la UNPR nu au întârziat să apară. Senatorul Alexandru Pereş, secretar general al PDL Alba, a declarat vineri în cadrul unei conferinţe de presă că plecarea senatorului Nicolae Dobra la UNPR este „oarecum surprinzătoare dar previzibilă”. „Am aflat despre plecarea lui Dobra abia ieri după ce cineva m-a sunat să-mi spună să citesc ziarul Unirea. Aveam unele informaţii despre faptul că domnul senator nu se mai regăsea în partid prin prisma faptului că nu se mai regăsea pe nicio listă de consilieri locali la Sebeş dar nu credeam că va face acest pas. Din punctul meu de vedere decizia sa este una pripită, pe care nu vreau s-o comentez însă. Poate nu multă lume ştie dar Dobra este un foarte bun matematician şi statistician care probabil îşi calculează paşii şi în viaţă, şi în politică. Nu poate fi considerat traseist sau trădător pentru că a declarat că, în calitate de parlamentar, nu va vota împotriva Guvernului în funcţie. Îi mulţumesc pentru activitatea depusă în PDL şi îi doresc sănătate şi noroc”, a declarat senatorul Alexandru Pereş.

Acesta a spus că l-a sunat ulterior pe Nicolae Dobra care, printre altele, şi-a motivat plecarea din PDL prin lipsa de dialog „cu anumite persoane”. Senatorul Dobra a declarat pentru ziarul Unirea că este nemulţumit de comunicarea din interiorul PDL Alba şi mai ales de faptul că liderul organizaţiei, Mircea Hava, nu i-a răspun la telefon decât de două ori în tot mandatul său de parlamentar.

O poziţie mai tranşantă vizavi de gestul lui Nicolae Dobra a avut-o deputatul PDL Clement Negruţ care l-a criticat pe fostul său coleg, declarând că „Dobra una spunea în interiorul partidului şi alta făcea în exteriorul lui”. Deputatul a spus că auzise încă dinainte de Crăciun că Nicolae Dobra cochetează cu ideea de a trece la UNPR, sens în care ar fi participat la mai multe discuţii cu reprezentanţii acestui partid. „S-a dus la UNPR pe anumite considerente pe care nu vreau să le comentez şi să atac astfel o persoană care poate ar merita să fie atacată”, a spus Negruţ. Potrivit deputatului, Nicolae Dobra a candidat joi după-masa la funcţia de preşedinte al UNPR Sebeş însă a obţinut prea puţine voturi pentru a fi desemnat în această funcţie.

„Am o singură supărare mare în ceea ce-l priveşte pe Nicolae Dobra. El a generat scandalul cu suspendarea conducerii PDL Sebeş pentru că vroia să preia conducerea organizaţiei de acolo în ideea de a candida la Primăria Sebeş. Nu consider că a fost corect ceea ce a făcut”, a adăugat Clement Negruţ. Deputatul i-a dat însă dreptate fostului său coleg în ceea ce priveşte lipsa de comunicare din PDL: „Biroul Permanent Naţional al PDL gestionează prost resursa umană, nu comunică şi aceasta este una dintre cauzele plecărilor din partid din ultima lună. Prin orice plecare, PDL îşi pierde din conţinut şi din mesaj”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Peste 39 de milioane de lei, prin Programul „Anghel Saligny”, pentru zona Arex din Alba Iulia: Rețeaua de apă și canal, introdusă pe 9 din 11 străzi ce străbat cartierul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 39 de milioane de lei, prin Programul „Anghel Saligny”, pentru zona Arex din Alba Iulia: Rețeaua de apă și canal, introdusă pe 9 din 11 străzi ce străbat cartierul Peste 39 de milioane de lei, prin Programul „Anghel Saligny”, pentru zona Arex din Alba Iulia: Rețeaua de apă și canal a fost deja introdusă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea