Rămâi conectat

Ştirea zilei

Liderii PDL Alba: „Am fost furaţi la Sebeş dar nu putem dovedi. Nicolae Dobra este un trădător”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liderii PDL Alba, reuniţi vineri în prima conferinţă de presă după anunţarea oficială a rezultatelor de la alegerile locale 2012, au făcut acuzaţii grave în legătură cu procesul electoral de la Sebeş. Ei au spus că acolo alegerile au fost furate, însă nu au dovezi pentru a demonstra asta. Totodată, democrat-liberalii îl consideră pe senatorul Nicolae Dobra vinovat pentru că Dorin Nistor a pierdut la Sebeş, spunând despre senator că este un trădător.

„La Sebeş ar fi trebuit să câştigăm, vă spune unul care a făcut cel puţin cinci campanii electorale. La Sebeş am fost furaţi. S-a manevrat tot ce s-a putut manevra în secţia de vot. Nu pot să fie 150 de voturi albe, nu se pot întâmpla lucruri de genul ăsta. Păcat că n-am nicio dovadă. Şi la Alba Iulia au fost secţii de unde buletinele au fost duse cu taxi-ul pentru că cei de acolo n-au putut să meargă 300 de metri pe jos. Este regretabil că nu putem dovedi lucrurile astea. La Alba Iulia n-au putut fura ei cât s-a votat dar la Sebeş votul a fost foarte strâns. Politic, acolo suntem la acelaşi nivel cu USL-ul deşi ne-am bătut cu trei partide. Îi felicit pe cei de la Sebeş. A fost o surpriză plăcută cu oameni care şi-au dorit să câştige, nu cu oameni cum am avut înainte care credeau că li se cuvine pentru că sunt cei mai deştepţi şi cei mai buni”, a declarat Mircea Hava.

Tirul acuzaţiilor liderilor democrat-liberali Alba s-au îndreptat şi către Nicolae Dobra care a plecat din PDL cu puţin timp înainte de alegeri şi a candidat din partea UNPR la Primăria Sebeş, obţinând 692 de voturi. Pedeliştii cred că Dobra „a rupt” din voturile lui Dorin Nistor căruia i-au mai lipsit doar circa 130 de voturi pentru a-l bate pe USL-istul Alexandru Dăncilă.

„Nicolae Dobra este un trădător şi o ruşine pentru ceea ce înseamnă Armata Română. N-are decât să se supere pe mine. Era convins că va câştiga şi i-am spus că nici măcar în marja de eroare nu intră. Vă daţi seama că din cele circa 700 de voturi, 500 le-a luat tot de la noi şi asta dintr-o ambiţie. Nu pot să-nţeleg niciodată de ce a făcut lucrul ăsta. E greu să te poţi supraevalua în halul acesta ca fiu al Sebeşului, şi să ajungi să iei doar 700 de voturi”, a adăugat preşedintele PDL Alba, primarul Mircea Hava.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea