Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Liberalul Gabriel Pleșa este, oficial, noul viceprimar al municipiului Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Liberalul Gabriel Pleșa a primit încrederea consilierilor locali și a fost ales viceprimar al municipiului Alba Iulia joi, 12 martie. Acesta a primit 15 voturi ”pentru” și 4 ”împotrivă”. Cel mai probabil împotriva lui Gabriel Pleșa au votat consilierii PSD. Votul a fost secret.

Gabriel Plesa01La ședința de astăzi a lipsit Ovidiu Jidveain, dacă ar fi fost prezent, cel mai probabil, Gabriel Pleșa ar fi avut cinci voturi împotrivă. PSD Alba are 5 consilieri locali. Un alt absent a fost Dorin Șerdean, fostul viceprimar (PPDD).

Pleșa a primit aplauze din partea colegilor. Alegerea lui nu a fost o surpriză pentru nimeni, numele său fiind vehiculat din luna ianuarie.

Gabriel Pleșa și-a început discursul prin a mulțumi colegilor pentru șansa acordată. El i-a asigurat pe cei care au votat împotrivă că va avea o relație corectă și că nu vine în această funcție pentru a avea un CV mai bogat, ci pentru a face treabă bună.

Consilierii locali l-au demis pe Dorin Șerdean în luna februarie, dar numirea lui Pleșa nu a fost posibilă, atunci, deoarece fostul viceprimar nu a fost prezent.

Gabi Pleșa a fost director la Electrica Serv Alba din decembrie 2012.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Foto: Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România Voicu Vușcan candidează pentru funcția de primar al municipiului. În prima zi de campanie, acesta a fost văzut nu alături de colegi, în cadrul vreunei acțiuni electorale, ci tocmai în compania excelenței sale, Han Chunlin, ambasadorul Chinei în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea