Rămâi conectat

Actualitate

Liberalii își aleg conducerea – vezi lista celor 31 de vicepreședinți propuși de Crin Antonescu

Ziarul Unirea

Publicat

în

La Palatul Parlamentului, continuă lucrările Congresul ordinar al PNL. Astăzi delegații vor aleage președintele partidului, funcție pentru care există o singură candidatură, cea a actualului lider liberal, Crin Antonescu.

Acesta și-a prezentat moțiunea cu care candidează pentru presedintia PNL. A vorbit despre elementele fundamentale ale PNL: național, pro-occidental, accentul pus pe cetățean și nu pe stat. De asemenea, le-a spus delegaților la Congres ca USL nu se va rupe până în 2016, iar al doilea angajament al PNL este acela de a câștiga alegerile prezidențiale.

Liderul PNL a propus o listă de 15 vicepreşedinţi cu atribuţii executive şi alţi 16 vicepreşedinţi care urmează a fi aleşi în congres, alături de prim-vicepreşedintele PNL şi secretarul general.

Pentru funcţia de prim-vicepreşedinte este propus Klaus Iohannis par pentru cea de secretar general – Eduard Hellvig.

Vicepreședinții propuși de Antonescu sunt:

Daniel Chițoiu – vicepreședinte executiv cu atribuții privind coordonarea activității guvernamentale și a comisiilor de specialitate ale PNL; Radu Stroe – vicepreședinte executiv cu atribuții de aplicare a Statutului și a hotărârilor partidului; Eugen Nicolăescu – vicepreședinte executiv cu atribuții privind resursele umane; Norica Nicolai – vicepreședinte executiv cu atribuții în domeniul afacerilor europene, relațiile cu ALDE și Internaționala Liberală și coordonarea grupului parlamentar din PE; Mihai Voicu – vicepreședinte executiv cu atribuții în domeniul comunicării; Relu Fenechiu – vicepreședinte executiv cu atribuții privind relația cu partidele politice; Varujan Vosganian – vicepreședinte executiv cu atribuții privind programele și politicile sectoriale; Puiu Hașotti – vicepreședinte executiv cu atribuții de coordonare a activității grupurilor parlamentare; Dan Motreanu – vicepreședinte executiv cu atribuții de coordonare a rețelei electorale; Rareș Mănescu – vicepreședinte executiv cu atribuții de coordonare a Consiliului de Coordonare a Municipiului București; Marcel Vela – vicepreședinte executiv cu atribuții privind administrația publică; Tudor Chiuariu – vicepreședinte executiv cu atribuții privind afaceri constituționale, politici legislative, drepturi și libertăți fundamentale; Ovidiu Silaghi- vicepreședinte executiv cu atribuții privind relatiile externe; Florin Alexe – vicepreședinte executiv cu atribuții de coordonare a organizațiilor speciale (TNL, OFL, CSL); Mircea Diaconu – vicepreședinte executiv cu atribuții privind relațiile cu societatea civilș și minorități.

Ceilalți vicepreședinți ai partidului propuși pe lista lui Antonescu sunt: Cristian Adomniței, Cristinel Bigiu, Ilie Bolojan, Aristotel Căncescu, Ciprian Dobre, Răducu Filipescu, Sorin Frunzăverde, Mircea Moloț, Marian Petrache, Cornel Popa, Robu Nicolae, Dan Radu Rușanu, Marius Stan, Romeo Stavarache, Florin Țurcanu, Horea Uioreanu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut

Bera Larisa

Publicat

în

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut Direcția de Sănătate Publică Alba îndeamnă cetățenii să verifice întotdeauna sursa apei înainte de consum. Este important ca, în cazul izvoarelor neconforme, să se evite consumul direct și să se opteze pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea