Levente Hugo Bara, patronul firmei Supremia din Alba Iulia, este antreprenorul anului în România
Levente Hugo Bara, fondatorul producatorului de condimente Supremia Grup, a câștigat titlul de cel mai bun antreprenor din România și va intra în finala mondială pentru titlul ”World Entrepreneur of The Year”, care se va desfășura în vara lui 2016 la Monte Carlo.
În total, 48 de antreprenori români au rămas în competiție, după verificarea îndeplinirii condițiilor de eligibilitate de participare în concurs, față de 40 de antreprenori în 2014. Lista scurtă, care include finaliștii a fost formată din mai mulți antreprenori, printre care se numără și Vasile Armenean (Betty Ice), Doina Cepalis (Te-Rox), Ion Drăgoi (Pet Star Holding), Philip Cox (Cramele Recaș).
În competiție s-au înscris 60 de oameni de afaceri, față de 50 la prima ediție organizată anul trecut. Companiile antreprenorilor eligibili de la această ediție totalizează venituri de 1,2 miliarde de euro și 9.000 de angajați, cu venituri medii de 27 milioane de euro pe companie și un număr mediu de 200 de angajați în 2014. Antreprenorii au dezvoltat companii în sectoare diverse, de la produse de larg consum, agricultură, construcții și industria chimică, la servicii profesionale, tehnologie și telecomunicații.
În urma procesului de jurizare, care a avut loc în doua runde, pe 8 și 22 octombrie 2015, au fost aleși câștigătorii celor trei titluri acordate în cadrul competiției:
EY Entrepreneur Of The Year – Levente Hugo Bara, Supremia (producător de condimente cu o cifră de afaceri de 35 de milioane de euro)
Emerging Entrepreneur Of The Year – Dan Isai, fondator SaladBox (lanț de restaurante cu mâncare sănătoasă)
Social Entrepreneur Of The Year – Cristian Ispas, Motivation (organizație ne-guvernamentală, non-profit românească, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități din România)
Câștigătorul premiului EY Entrepreneur Of The Year – Romania 2015 va reprezenta țara în finala mondială a competiției, unde va concura alături de antreprenori din întreaga lume pentru titlul EY World Entrepreneur Of The Year. Marea finală va avea loc la Monte Carlo, în luna iunie 2016.
Competiția EY Entrepreneur of The Year se organizează în 145 de orașe din 60 de țări de aproape 30 de ani și premiază antreprenorii pentru viziunea și direcția strategică cu care își cresc afacerile, puterea de a inova, integritatea personală și, nu în ultimul rând, pentru impactul pozitiv asupra comunității. (Z.U.)
Sursa: wall-street.ro
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Ştirea zilei
Accident rutier GRAV pe DN1, la ieșirea din Aiud spre Teiuș. Intervin pompierii pentru descarcerarea unei persoane
Accident rutier GRAV pe DN1, la ieșirea din Aiud spre Teiuș. Intervin pompierii pentru descarcerarea unei persoane Secția de pompieri Aiud intervine în aceste momente la un accident rutier produs pe DN1, la ieșirea din Aiud spre Teiuș. Conform informațiilor primite de la apelant, în incident este implicat un singur autoturism. Există suspiciunea că o […]
VIDEO | Ansamblul Valea Târnavelor marii CÂȘTIGĂTORI ai finalei The Ticket 2025: Artiștii din Alba au plecat acasă cu premiul de 100.000 de euro
Ansamblul Valea Târnavelor a câștigat marea finală The Ticket: Artiștii din Alba au plecat acasă cu premiul de 100.000 de euro S-a aflat cine a câștigat marea finală The Ticket, în ediția din data de 6 decembrie 2025. Ansamblul Valea Târnavelor a plecat acasă cu premiul de 100.000 de euro. După 13 ediții pline de […]
ANGAJĂRI la STAT 2025: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 7 decembrie 2025. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS
ANGAJĂRI la STAT 2025: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 7 decembrie 2025. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 7 decembrie 2025 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]