Rămâi conectat

Actualitate

Legea privind sporurile și diferențele salariale ale profesorilor, promulgată de președintele Klaus Iohannis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele Klaus Iohannis a promulgat vineri, 29 aprilie, legea prin care profesorii își primesc diferențele salariale pentru perioada 2008-2011, anunță un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Este vorba despre sporurile și diferențele salariale pentru perioada octombrie 2008-13 mai 2011. Acestea vor fi acordate eșalonat, pe o perioadă de cinci ani. Astfel, în primul an de la data intrării în vigoare a prezentei legi se plăteşte 5% din valoarea diferenţelor salariale, în al doilea an – 10%, în al treilea an – 25%, în al patrulea an – 25%, iar în ultimul an – 35% din valoarea diferenţelor salariale. Plata acestor sume se face anual, în mod eşalonat, în tranşe trimestriale egale, potrivit textului legii.

Pentru personalul didactic pensionat, care este îndreptăţit să primească diferenţe salariale pentru perioada 2008-2011, plata se face într-o singură tranşă. Pentru cei care se pensionează după data intrării în vigoare a legii, plata se face eşalonat, astfel încât să fie încheiată cel mai târziu la data pensionării.

sursa: Digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea