Rămâi conectat

Politică Administrație

Lansarea candidaţilor Alianţei PSD-UNPR-PC pentru europarlamentare. 50 de membri din Alba, la Bucureşti

Dragoş Suciu

Publicat

în

Lansare eurocandidati PSD01Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC îşi lansează candidaţii la alegerile europarlamentare sub sloganul „Mândri că suntem români” şi „România puternică în Europa”. La eveniment participă aproximativ 10.000 de persoane, dintre care 50 din judeţul Alba.

La Bucureşti au făcut deplasarea membri comitetului executiv judeţean ai PSD Alba dintre care îi amintim pe Ioan Dîrzu, Călin Potor, Bogdan Medrea, Ovidiu Jidveian, Mihaela Mih Delean, Romică Dragosin şi Marcela Dărămuş, care îi susţin pe candidaţi Victor Negrescu şi Vera Cristescu.

Conform Mediafax, liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor PSD-UNPR-PC pentru europarlamentare, că Victor Ponta „are obligaţia să ajungă preşedintele României pentru ca România să aibă parte de o adevărată schimbare”.

Lansare eurocandidati PSD03Preşedintele Executiv al PSD, Liviu Dragnea, şef de campanie al partidului, a afirmat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor PSD-UNPR-PC la PE, că promite că va conduce alianţa şi de această dată la victorie.

„Alegerile din 25 mai nu reprezintă numai o trambulină pentru a trimite la Bruxelles o mână de oameni, reprezintă o şansă uriaşă pentru a face România o ţară puternică în Europa. Suntem mândri că suntem români. Putem fi noi înşine model pentru astăzi, nu doar studiu de caz. Noi, USD putem demonstra ce forţă incredibilă suntem”, a precizat Liviu Dragnea.

Invitat la lansare este şi preşedintele Parlamentului European şi candidatul Partidului Socialist European pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene, Martin Schulz.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea