Rămâi conectat

Sport

La Zlatna, bătălie pentru puncte, AFC Unirea Alba Iulia – UTA „Bătrâna Doamnă” 2 | Performanţa Ighiu, deplasare în fieful „pandurilor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

performnta-ighiu-acs-poli-timisoara01Foame de puncte pe Ampoi, astăzi, în etapa a 11-a a Seriei a 4-a, dispută între AFC Unirea 1924 Alba Iulia şi UTA „Bătrâna Doamnă” 2, meci programat la ora 14.00.

Uniriştii, situaţi pe poziţia a 11-a, cu 9 puncte sunt afectaţi de complexul jocurilor interne, cucerind un punct din cele 15 posibile (!) şi înregistrând 4 eşecuri la rând la Zlatna. „Alb-negrii” sunt apăsaţi şi de probleme majore de lot, în condiţiile în care absentează Mardare şi Ad. Matei – suspendaţi, M. Oprea şi Joldeş – accidentaţi, Sulea – neconvocaţi, apărarea este decimată prin absenţa a trei titulari, sperându-se însă în reintrările „căpitanului” Selagea şi  Lăsconi.

„Satelitul” arădean se prezintă la Zlatna din postura de „lanternă roşie”, nu a mai înscris de 4 etape (cel mai modest atac al seriei, numai 5 reuşite), unica victorie stagională fiind în etapa secundă, 3-0, în deplasare cu Pandurii 2. „Victoria a devenit obligatorie pentru noi, trebuie să spargem gheaţa pe teren propriu şi să câştigăm acest meci. Echipele sunt în situaţii asemănătoare, cu efective tinere şi foame de puncte. Pentru mine este un meci mai aparte, în condiţiile în care la UTA am cunoscut cea mai frumoasă perioadă din cariera de jucător”, a declarat antrenorul Radu Andone, care a jucat acum un deceniu în „alb-roşu”, în perioada 2004-2006.

*Pandurii Tg. Jiu 2 – Performanţa Ighiu (astăzi, la Rovinari, pe teren sintetic). După un „set la zero” cu satelitul prim-divizionarei ACS Poli Timişoara (cel mai categoric succes din Liga a 3-a), ighienii au parte de un al doilea joc la rând cu o formaţie „satelit”, Pandurii 2 Tg. Jiu, clasată pe locul 12, cu 4 înfrângeri la rând. Lotul aflat la dispoziţia lui Vasile Ursu rămâne în continuare subţire numeric (14 jucători), lipsind Ov. Turuş şi Fetiţa – accidentaţi, Keita – suspendat, noutatea fiind revenirea lui Cornea. „Ne aşteaptă o partidă grea, împotriva unui oponent tânăr, în condiţiile unui teren ce ar putea dezavantaja o formaţie tehnică precum a noastră. Venim după două rezultate pozitive şi sperăm să cucerim toate puncte”, a spus Vasile Ursu.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea