Rămâi conectat

Curier Județean

La volan cu permisul suspendat: Dosar penal pentru un bărbat de 38 de ani, din Lunca Mureșului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat de 38 de ani, din comuna Lunca Mureșului a fost prins de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

La data de 10 februarie 2021, în jurul orei 13.30, polițiștii din Lunca Mureșului l-au depistat pe un bărbat de 38 de ani, din comuna Lunca Mureșului, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

14 decembrie | Concert de colinde organizat de Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia: Corul Theotokos și al Facultății de Teologie vor aduce spiritul Crăciunului

Ziarul Unirea

Publicat

în

14 decembrie | Concert de colinde organizat de Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia: Corul Theotokos și Corul Facultății de Teologie vor aduce spiritul Crăciunului Concertul de colinde va fi organizat în data de 14 decembrie 2023, la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. În cadrul spectacolului vor încânta publicul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare