Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

La Universitatea „1 Decembrie 1918„- Ziua E-Porţilor Deschise şi lansarea platformei academice E-Learning RAEL

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Centrul de Învăţământ la Distanţă, Frecvență Redusă şi Formare Profesională Continuă din cadrul Universităţii ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia vă invită să luaţi parte la ziua E-Porţilor Deschise şi Lansarea platformei academice e-Learning  RAEL.

Evenimentul va avea loc vineri, 14 octombrie 2011, începând cu orele 12.00 în Aula Mică a Universității ”1 Decembrie 1918” Str. N. Iorga 11-13, Corp C, et. 1.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Manifestarea îşi propune să prezinte, într-un stil accesibil, atractiv şi interactiv, facilităţile pe care le oferă învăţământul la distanţă şi cu frecvenţă redusă și, deoptrivă, beneficiile acestui tip de învăţământ pentru pentru persoanele care au deja un loc de muncă. De asemenea, se vor prezenta modalităţile de lucru, noile tehnologii în domeniu cu privire la activităţile didactice şi editarea de materiale didactice, astfel încât persoanele interesate să poată sesiza importanţa educaţiei şi oportunităţile pe care universitatea noastră le oferă pentru a veni în întâmpinarea doleanţelor studenţilor pentru atingerea scopului comun: calificare superioară în domeniul dorit printr-un învăţământ de calitate.

Evenimentul va avea loc în toate cele patru centre universitare partenere în proiect – Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului Timişoara, Universitatea de Ştiinţe Agronomice și Medicină Veterinară Bucureşti, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia – și este organizat în cadrul proiectului „Excelenţă academică în învăţământul la distanţă şi învăţământul cu frecvenţă redusă – un demers pentru calitate”.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 1 „Educaţia şi formarea profesională în sprijinul creşterii şi dezvoltării societăţii bazate pe cunoaştere, Domeniul major de intervenţie 1.2 „Calitate în învăţământul superior”.

(B.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea