// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

La un an de la tragedie, niciun vinovat în cazul exploziei de la Miceşti în urma căreia au murit soţii Ciugudean!

La un an de la tragedie, niciun vinovat în cazul exploziei de la Miceşti în urma căreia au murit soţii Ciugudean! • Dosarul, încă în faza de stabilire a circumstanțelor.

La un an de la decesul a doi oameni tineri, complet nevinovați, în urma unei explozii care a avut loc în locuința lor din cartierul Micești, încă nu a fost identificat niciun vinovat, dosarul penal deschis pentru ucidere din culpă fiind tot în fază de urmărire penală.

”În dosarul penal cu numărul 265/P/2017 se efectuează cercetări cu privire la infracţiunea de ucidere din culpă de către organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia – Biroul de Investigaţii Criminale, sub conducerea şi supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

La acest moment procesual cercetările vizează stabilirea circumstanţelor în care s-a produs decesul persoanelor vătămate”, au răspuns sec cei de la Parchetul Judecătoriei Alba Iulia ca urmare a unei solicitări făcute de ziarul „Unirea“.

Citește și: UPDATE FOTO/VIDEO: Un bărbat a murit iar soția lui este rănită grav, după o explozie într-o locuință din Miceşti

Practic, în anul scurs nu au fost stabilite nici măcar circumstanțele în care s-a produs tragedia, darămite să fie cineva tras la răspundere. Cristian și Anca Ciugudean au decedat în urma exploziei care a avut loc în 16 ianuarie 2017. Se pare că în locuința lor din Micești s-a produs o acumulare de gaze iar în momentul în care au încercat să aprindă focul în soba pe lemne s-a declanșat o puternică explozie.

Cristian Ciugudean (42 de ani) şi soţia acestuia, Anca Ciugudean (41 de ani), au fost răniţi grav, având arsuri multiple şi fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Alba. Bărbatul a decedat în cursul serii de 16 ianuarie 2017, la spital. Femeia a rămas internată cu arsuri grave şi a fost transportată la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Citește și: Explozia din locuința de la Micești a făcut încă o victimă. La două săptămâni după tragedie rudele și prietenii familiei sunt din nou îndoliați

Anca avea arsuri pe 50% din suprafaţa corpului şi şanse minime de supravieţuire. Anca Ciugudean a decedat duminică, 29 ianuarie 2017, în spital. Cei doi soți au murit complet nevinovați. Potrivit declarațiilor de la acea vreme ale furnizorului de gaze naturale DelGaz Grid, explozia s-a produs ca urmare a unei acumulări de gaze de la o conductă fisurată.

Potrivit declarațiilor vecinilor, pe stradă avuseseră loc în toamna anului 2017 lucrări ample de infrastructură angajate de Primăria Alba Iulia și mai multe conducte de gaze ar fi fost lovite de cupele excavatoarelor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la La un an de la tragedie, niciun vinovat în cazul exploziei de la Miceşti în urma căreia au murit soţii Ciugudean!

  1. Tara lui Papura Voda 04.02.2018 la 20:08

    Nu e nicio noutate.
    Mortul e de vina tot timpul in tara asta.